Ribas Hotels Group, український національний готельний оператор, і котеджне містечко «АГАТ Резорт & SPA» 26 листопада 2021 року успішно підписали Меморандум про здійснення партнерської господарської діяльності з системи та стандартизації ведення готельного бізнесу й управління котеджним містечком «АГАТ Резорт & SPA» після його здачі в експлуатацію.

Котеджне містечко «АГАТ Резорт & SPA» – новий, унікальний за своїм форматом проєкт, розташований в селі Микулинич (Івано-Франківська область). Він являє собою дохідне житло. «Купівля будинку «АГАТ Резорт & SPA» – це вигідна інвестиція, що дасть змогу не тільки насолоджуватися Карпатами, а й заробляти, здаючи котедж в оренду готельному оператору Ribas Hotels Group. Окупність одного котеджу в цьому містечку становитиме 8-9% річних», – розповів Артур Лупашко, засновник мережі готелів Ribas Hotels.

Реалізацією проєкту займається будівельна компанія MBA DEVELOPMENT. Загальна площа приватного будинку в ньому стартує від 120 м2.

«Кожен будинок буде мати свій басейн, власну територію. Буде він на 2 поверхи, 2 спальні і велика кухня-студія», – розповів Макс Братко, котеджне містечко «АГАТ Резорт & SPA».

Згідно домовленості, котеджне містечко «АГАТ Резорт & SPA» бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Зі свого боку, Ribas Hotels Group бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Наразі котеджне містечко перебуває на етапі будівництва. Введення в експлуатацію всіх будинків планується у 2023 році. Здача в експлуатацію першої черги будівництва — серпень 2022 року.

Ribas Hotels Group працює на ринку з 2014 року. У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії Ribas Hotels Group перебувають 26 об'єктів. Шість з яких компанія спроєктувала та побудувала. Це міські, пляжні та гірськолижні готелі. Це є Wall Street Hotel by Ribas, Business Hotel Bossfor by Ribas (всі – Одеса), Ribas Karpaty (Буковель, Івано-Франківська область), Richard by Ribas (Грибівка, Одеська область) та інші. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.