5 серпня 2022 року Ribas Hotels Group, український національний готельний оператор, і Arena Bud, девелоперська компанія, успішно підписали Меморандум про здійснення партнерської господарської діяльності за системою та стандартизацією ведення готельного бізнесу й управління апартаментами WOL.GREEN Polyana.

Апарт-готель збудують у 4 кварталі 2024 року в місті Поляна, яке оточене лісами та мальовничими Карпатами. Об’єкт загальною площею 1164,3 м2 пропонуватиме 78 апартаментів різних категорій: smart площею 24-26 м2, однокімнатні – 30-35 м2, напівлюкс (3 кімнати, 2 санвузли) – 50-60 м2, люкс (3 кімнати, 2 санвузли) – 95 м2.

У номерах WOL.GREEN Polyana все продумано до дрібниць, кожна деталь в інтер’єрі покликана створити винятковий комфорт. Крім проживання, гості зможуть тут розслабитися у SPA, поплавати в басейні, а також зайнятися спортом на природі чи у фітнес-клубі. Тут також передбачено ресторан, коворкінг, терасу на даху, дитячу зону та паркінг із зарядкою для електроавтомобілів.

Згідно домовленості, девелоперська компанія Arena Bud бере на себе такі зобов’язання у проєкті:

Зі свого боку, Ribas Hotels Group бере на себе такі зобов’язання в апартаментах WOL.GREEN Polyana:

Нині продовжується продаж апартаментів у WOL.GREEN Polyana. Вартість – $2200/м2 з ремонтом під ключ. Окупність апарт-готелю становить до 14% річних.

«Апартаменти в WOL.GREEN Polyana – це завантаженість протягом усього року, сервіс, висока рентабельність і керування вашими інвестиціями», – прокоментував Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Інвестуйте та відпочивайте з Ribas Hotels Group!

Контакти

Відділ продажу
Закарпатська область, с. Поляна, вул. Курортна, 25
+38 (095) 802 77 77
[email protected]