У межах програми розвитку мережі апарт-готелів by Ribas за франчайзингом компанія Ribas Hotels Group запустить мобільний додаток «Ribas Інвестор». Він даватиме змогу вкладникам наших проєктів відслідковувати всі інвестиційні дані в їхньому смартфоні. 

Ми передаємо девелоперським компаніям свої технічні стандарти та дизайн-проєкти апарт-готелів і прибуткових будинків WOL Home+Hotel by Ribas, супроводжуємо їхні проєктні та будівельні підрозділи, підтримуючи відділ маркетингу та продажів. Після введення в експлуатацію об’єкти перебуватимуть під управлінням Ribas Hotels Group. 

У подібних проєктах готельний оператор Ribas Hotels Group займається визначенням концепції та бізнес-плануванням, розробкою архітектурного та дизайн-проєкту, ремонтом і комплектацією за фіксованою сумою. Ми створюємо спільні піар- і маркетингові кампанії, беремо відповідальність за заявлену прибутковість, а також займаємось управлінням комплексом.

Для чого вкладнику потрібен додаток «Ribas Інвестор»?

Платформа «Ribas Інвестор» даватиме змогу керувати портфелем нерухомості без зайвих зусиль. Кожен вкладник із легкістю зможе отримувати дані щодо придбаного номера.     

У «Ribas Інвестор» відображатиметься:

Крім того, у додатку працюватиме оперативна служба турботи про клієнта. В режимі чату ми відповімо на всі запитання та надамо додаткову інформацію. 

Компанія Ribas Hotels Group має великий досвід на ринку готельної нерухомості. Вона співпрацює (управління, франчайзинг та бронювання) з 25 об'єктами готельно-ресторанного комплексу. Загальний номерний фонд мережі становить понад 1000 номерів у восьми містах та курортних локаціях України.

У проєктах WOL Home+Hotel by Ribas вона пропонує інвесторам вигідні умови отримання доходу від ціни за номер чи відсоток від операційного прибутку. Так, вкладники передають матеріальну відповідальність за своє майно готельному оператору. Окрему цінність створює те, що зайшовши в проєкт, інвестор має доступ до програми лояльності мережі Ribas Hotels.

Перший апарт-готель суббренда WOL, що надалі реалізовуватиметься за франшизою, відкриється в Одесі у лютому 2022 року. Крім того, у наступному році буде введено в експлуатацію ще два апарт-готелі – в Одесі та Львові. Загалом ми плануємо створити десять інвестиційних проєктів апарт-готелів у різних регіонах України.

Підписуйтеся на наш блог, аби не пропустити важливі новини готельної галузі!