15 грудня 2021 року в Луцьку на вул. Гаврилюка, 3а, відчинив свої двері новий готель Ribas Rooms Lutsk на 25 номерів. 

Його загальна площа становить 820 м2. Середня площа номерів – 23 м2.

Будівництво готелю тривало 16 місяців. Його архітектором виступила студія Design House Colibri під керівництвом Ірини Козачук, її головного архітектора та дизайнера. 

Стиль Ribas Rooms Lutsk можна визначити як Japandi – суміш понять скандинавського hygge та японського wabi-sabi, що створює чисте, спокійне середовище, в якому можна по-справжньому відпочити. 

Унікальність дизайнерського рішення готельних номерів полягає в їх плануванні – зі збереженням максимального відчуття простору. Панорамний вид з вікна відкриває перспективу старого міста – Замок Любарта як на долоні. Скляні перегородки дають змогу проникати сонячним променям у різні зони – вони об’єднують приміщення в один простір і водночас зберігають інтимність призначення кожного. Атмосферу для відпочинку допомагає організувати різноплановий світловий сценарій номерів – без традиційної центральної люстри на стелі, але з архітектурними прихованими підсвітками змінюється не лише вигляд, а й «форма» кімнати. 

Інфраструктура готелю буде включати лобі з зоною для сніданків та коворкінг-зону. Також у Ribas Rooms Lutsk передбачено відкритий паркінг на 17 машиномісць.

«Луцьк – сучасне європейське місто, яке стрімко розвивається та має ділову туристичну активність. Наша ціль – розвивати туризм в Україні через наші готелі та сервіс у них, – каже Артур Лупашко, засновник мережі готелів Ribas. – Готель Ribas Rooms має стати не тільки успішним бізнес-проектом для його власника й оператора, а і місцем, яке притягне новий туристичний потік завдяки лояльним до бренда Ribas гостям і якості сервісу, який ми надаємо. Також він дасть можливості реалізації професійних амбіцій для команди, яку ми зібрали з місцевих талановитих молодих людей».

Варто зазначити, що сума інвестицій у готель Ribas Rooms Lutsk становить близько 40 мільйонів гривень.

Ribas Rooms Hotels – суббренд сучасних готелів мережі Ribas Hotels. У найближчі 3 роки планується відкриття об’єктів під цим брендом у 15 містах України – це туристичні локації та найбільші обласні центри України. Наразі компанія Ribas Hotels Group веде активну роботу з пошуку ділянок і недобудов на придбання в цих містах.