Подорож, як по нотах. Поради від світових джаз-виконавців

Як встигнути підкорити серця дівчат чуйним музичним виконанням, пізнати місто і наповнитися силами перед новою подорожжю всього за один день? На які деталі звертати увагу при виборі готелю, щоб кожна хвилина перебування в новому місці була максимально приємною і продуктивною?

Про це ми поговорили з талановитими виконавцями угорської джаз-групи Silhouette і харизматичним Vinx. Адже хто, як не музиканти знаю ть відповіді на ці питання. Гастролі, постійні переїзди, нові міста і країни — їхнє життя куди більш насичене, ніж здається на перший погляд.

Вінкс Парретт (3-й зліва) відомий як сольний виконавець, а також завдяки співпраці зі Стінгом, Стіві Уандером, Кассандрою Вілсон та іншими світовими зірками. Його спів 30 років тому вразив Стінга і зараз продовжує дивувати всіх слухачів джазу. У поєднанні з музикою у виконанні угорського колективу Silhouette, голос Вінкс звучить особливо таємниче, до мурах по шкірі.

Раді бачити вас в Одесі. Jazz Bez об'єднує міста і країни. Минулого тижня ви виступили в Польщі, а вчора збирали оплески у Львові. Коли ви встигаєте відпочивати, живучи в такому ритмі?

«Наш відпочинок — це сон. А ще дуже важливо любити те, чим займаєшся. Ми не втомлюємося на концертах, а навпаки — наповнюємося від посмішок і оплесків слухачів. Стомлює хіба що дорога».

Чим керувалися при виборі готелю в Одесі? На які критерії варто звертати увагу мандрівникам?

«Зручне розташування готелю — один з ключових факторів для нас. В Одесі ми зупинилися в Ribas Apart Hotel — в самому центрі Одеси, але подалі від шуму та метушні. Для нас дуже важлива тиша в готелі. Тільки так можна зануритися в глибокий сон і відновити сили максимально швидко. Тому, найчастіше ми зупиняємо свій вибір на готелях з невеликим номерним фондом».

ПОРАДА № 1. Зупиняйтеся в готелі з комфортними для вас номерами. Плануєте попрацювати? Тоді зверніть увагу на наявність зони co-working та Wi-Fi. Визначте важливі для вас деталі наповнення номера і вкажіть їх при бронюванні. Адміністратор підбере ідеальний номер під ваші потреби.

Порадьте, як спланувати поїздку, щоб провести час в місті максимально продуктивно?

«По-перше, економте час на переїздах по місту. Для цього ми ретельно обираємо місце розташування готелю. Наприклад, від Ribas Hotel до Urban Music Hall, де ми сьогодні виступили, всього 5 хвилин на авто.

Центр міста стане оптимальним рішенням для проживання і звичайних мандрівників, які приїжджають на одноденний тур по місту. Більшість пам'яток розташовані, як правило, саме там».

ПОРАДА №2. Радимо всім мандрівникам визначитися з місцем проживання ще до приїзду в місто. Забронювавши номер в готелі заздалегідь, ви зможете значно заощадити час на пошуку житла і провести його з користю.

Готелі в центрі Одеси.

Номер «Делюкс» готелю Ribas Apart в центрі Одеси

Як відчути атмосферу нового міста всього за один день?

«Атмосферу створюють місцеві жителі. В Одесі живуть дуже привітні, відкриті та емоційні люди. Ми це помітити вже на 10 хвилині перебування в місті. Навіть незважаючи на дощ, посмішки на обличчях перехожих не зникають. Та й в готелі нас зустріли дуже тепло, відразу запропонували зігріваючий чай».

ПОРАДА №3. Більше спілкуйтеся з місцевими жителями — відвідуйте громадські місця, популярні кафе і концерти. Запитайте перехожих куди сходити. Впевнені, вже через півгодини один з місцевих жителів запропонує провести невеличкий тур по місту для вас.

Ви встигаєте подивитися визначні пам'ятки в містах, де проводите концерти?

«На жаль, часу вистачає лише на те, щоб перекусити і відпочити в номері перед виступом. Але навіть готель, як з'ясувалося, може розповісти багато про місто. Ribas Apart — готель з історією! Я жив в номері Дюка де Рішельє, а Мірко — в номері Маразлі. Кажуть, вони багато зробили для Одеси», — ділиться враженнями барабанщик групи Зілард.

Група Silhouette в Ribas Apart Hotel

Радимо вам приїхати ще не раз і пожити в місті як мінімум тиждень. Одеса рада туристам цілий рік!

Ми із задоволенням повернемося! А як інакше? Одеса закохує в себе з перших хвилин перебування. Дякуємо за теплий прийом. Ми в захваті!

Спілкувалась Вікторія Панченко

Підпишіться на наш Instagram

Ми ділимося добірками корисних статей про просування бізнесу, а також перевірені фішки маркетингу.

Підписатися
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners

Створити аккаунт

або
Registration
Registration

Вход

Registration
Registration

або увійдіть за допомогою соціальних мереж
Зв'яжіться з нами