Англомовна версія книги – COMING SOON • Англомовна версія книги – COMING SOON • Англомовна версія книги – COMING SOON • Англомовна версія книги – COMING SOON • Англомовна версія книги – COMING SOON • Англомовна версія книги – COMING SOON • Англомовна версія книги – COMING SOON • Англомовна версія книги – COMING SOON

«Більше
ніж сервіс»

Друкована версія – SOLD OUT

Ця книга переверне ваше уявлення про сервіс. Навчить мислити по-іншому, нестандартно, розвіє ваші упередження, що «сервіс — це дорого» або «сервіс — не на часі». 20 топових бізнесменів та керівників бізнесу поділяться з вами своїм досвідом, як побудувати клієнтоорієнтовний та конкурентний бізнес в Україні, коли вже всі вміють гарно посміхатися та питати “чи все вам сподобалось?”

опис книги

Ця книга переверне ваше уявлення про сервіс. Навчить мислити по-іншому, нестандартно, розвіє ваші упередження, що «сервіс — це дорого» або «сервіс — не на часі». 20 топових бізнесменів та керівників бізнесу поділяться з вами своїм досвідом, як побудувати клієнтоорієнтовний та конкурентний бізнес в Україні, коли вже всі вміють гарно посміхатися та питати “чи все вам сподобалось?”

Формат: 210 мм x 250 мм
Кількість сторінок: 240
Обкладинка: м'яка та тверда
Рік виходу: 2023 рік
Наклад: 3500 примірників
Видавництво: punkt publishing

що всередині

Image Slider 01
Image Slider 02
Image Slider 03
Image Slider 04
Image Slider 05
Image Slider 06
Image Slider 07
Image Slider 08
Image Slider 09
Image Slider 010
Image Slider 011
Image Slider 012
Image Slider 013
Image Slider 014
Image Slider 015
Image Slider 016
Image Slider 017
Image Slider 018
Image Slider 01
Image Slider 02
Image Slider 03
Image Slider 04
Image Slider 05
Image Slider 06
Image Slider 07
Image Slider 08
Image Slider 09
Image Slider 010
Image Slider 011
Image Slider 012
Image Slider 013
Image Slider 014
Image Slider 015
Image Slider 016
Image Slider 017
Image Slider 018

герої книги

Image 01
Михайло Федоров

Віцепрем’єр-міністр із інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, Міністр цифрової трансформації. Учасник списку «Forbes 30 до 30» як молодий візіонер. До приходу в політику займався бізнесом у сфері маркетингу в соціальних мережах.

Image 02
Євген Клопотенко

Шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, реформатор шкільного харчування та професійної освіти кухарів, дослідник української кухні. З молодих років захопився кулінарією та поступово присвятив цій справі своє життя. За його ініціативи та через півтора роки наполегливих зусиль 1 липня 2022 року український борщ увійшов до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Image 03
Слава Балбек

Архітектор, волонтер, засновник balbek bureau, співвласник київських закладів «Дилетант», «Дублер» та «Варцаб». Власну студію заснував одразу після закінчення архітектурного, а 2018 року з неї виокремилося balbek bureau. Популярний архітектор сфери HoReCa, з 2020 року Слава й сам є ресторатором. Із початком повномасштабної війни став волонтером, створивши на базі своїх закладів організацію «Київ Волонтерський», а разом із архітектурним бюро розвиває проєкти житла для переселенців RE:Ukraine Housing.

Image 04
Дмитро Деркач

Співзасновник мережі кінотеатрів «Планета кіно». За освітою — юрист-міжнародник, має досвід роботи в компаніях «великої четвірки». Разом із бізнес-партнером Андрієм Шпигом та майбутньою гендиректоркою мережі Наталею Байдан починали з одного кінозалу IMAX у Києві за ексклюзивним договором із канадською компанією-власницею технології.

Image 05
Володимир Поперешнюк

Співвласник Нової пошти. До 2014 року — операційний директор, а станом на зараз — член Наглядової ради компанії, голова комітету Наглядової ради з корпоративного управління. Має ступінь Executive МВА Міжнародного інституту бізнесу.

Image 06
Гіоргі Іукурідзе

CEO та співзасновник виноробні «Shabo». Представник другого покоління в сімейному виноробному бізнесі. З дитинства вихований із повагою та любов’ю до лози. Отримав освіту у сфері міжнародних відносин та дипломатії. Працював політичним радником у Європейському парламенті та в Раді Європи, проте через якийсь час повністю присвятив себе розвитку родинної справи та виноробства в Україні.

Image 07
Максим Лагунов

Співвласник закладів «LouLou», «The Fitz» та «Suke bistro», керівний партнер ресторану «Fratelli». Має широкий досвід підприємництва від виробництва й роздрібної торгівлі до салонів краси, але останні роки зосередився на індустрії гостинності. Називає себе не ресторатором, а бізнесменом, та вірить, що для успішного розвитку важливо не тільки аналізувати і рахувати показники, а й довіритися власній інтуїції.

Image 08
Андрій Маренчук

Керівний партнер Ribas Hotels Group. Працює в компанії вже 8 років. За цей час набув безцінного досвіду в операційному управлінні готелями та ресторанами різного спрямування. В розвиткові компанії керується, зокрема, високими стандартами сервісу, бо вірить, що успішний бізнес може існувати та зростати тільки у прямому діалозі з клієнтом.

Image 09
Алекс Купер

Маркетолог та ресторатор, засновник таких закладів як «Молодість», «Odesa Food Market» та «Kyiv Food Market». Вже під час повномасштабної війни відкрив у Львові сучасне ізраїльське кафе «Shalom», ресторан кримськотатарської кухні «Салям» у Києві та планує вихід на польський ринок.

Image 010
Дмитро Борисов

Ресторатор, шеф-кухар, засновник компанії GastroFamily. До 2009 року працював у сфері реклами, мав власне брендингове агентство. Свій перший заклад відкрив у форматі «тихої справи на пенсії» після успішної кар’єри в рекламі. Як розповідає сам ресторатор, тоді він нічого не знав про те, як працює ресторанний бізнес, і просто хотів готувати смачну їжу для людей.

Image 011
Олексій Волошин

CEO та генеральний менеджер Edem Resort Medical & SPA. Займається готельним бізнесом більше 17 років. За цей час працював у закладах преміум-сегменту в Донецьку, Криму, Києві та Одесі. В 2022 році став одним із засновників керівної компанії «Edem Family». Амбасадор української гостинності та прихильник економічного розвитку України через індустрії туризму й гостинності. Віцепрезидент Української Асоціації Готелів і Курортів UHRA.

Image 012
Савелій Лібкін

Засновник компанії «Ресторани Савви Лібкіна», власник ресторанів «Дача», «Тавернетта», «Компот», візіонер Національної ресторанної премії «Сіль». Успіх його закладів міцно пов’язаний із особистим брендом самого ресторатора — завзятого кухаря, закоханого в Одесу та локальну кухню, гостинного господаря, автора книг та унікальних рецептів. Пан Лібкін відіграв одну з провідних ролей у становленні українського ресторанного бізнесу й сервісу.

Image 013
Тарас Тустанівський

Співвласник готелю «Стара Правда», Голова Асоціації готельєрів та власників садиб Яремчанщини. Перший концептуальний готель відкрив без інвестора, досвіду в індустрії гостинності та профільної освіти, а завдяки інтуїції та бажанню показати гостям чарівний куточок українських Карпат. Продовжує працювати під час війни та будувати плани розвитку після перемоги.

Image 014
Володимир Непийвода

Архітектор, дизайнер громадських інтер’єрів, засновник YOD Group. Разом із партнерами відкрив Win Bar у Києві та барний комплекс Mad Bar’s House у Львові, застосувавши глибоке розуміння суті індустрії гостинності й великий досвід у проєктуванні ресторанів і кафе.

Image 015
Анастасія Владичанська

Засновниця компанії Vladychynska Consulting, авторка та викладачка першої в Україні Школи сервісу kmbs. Єдиний сертифікований консультант із побудови системи сервісу у Східній Європі за методологією DiJulius Group — світового лідера в питаннях побудови сервісу. Закінчила Академію для управлінців із клієнтського досвіду в США, вчилася в Інституті Діснея та в Ritz-Carlton.

Image 016
Олексій Дмітрієв

Ресторатор, співвласник Bernardazzi, бренд-шеф Крем-кафе в Одесі та Києві, кращий сомельє України 2008 року.

Image 017
Дмитро Кримський

Співзасновник мережі «Good Wine» та парасолькової компанії «Wine Bureau». До створення власного бізнесу у сфері винного імпорту був директором ДЦ Україна та працював у міжнародних компаніях.

Image 018
Вардкес Арзуманян

Ресторатор, засновник компанії «Рестарон», член журі ресторанної премії «Сіль» та співзасновник Гільдії рестораторів Львова. За 27 років у ресторанному бізнесі пережив не одну кризу та не зупинив роботу закладів навіть під час повномасштабної війни, ба більше — продовжує відкривати оновлені ресторани.

Image 019
Дмитрий Дубровский

Співзасновник та CEO компанії «Uklon». Закінчив Київський політехнічний інститут. 2006 року заснував IT-компанію «Evos», яка займалася розробкою програмного забезпечення для служб таксі. З невеликого сайд-проєкту цього бізнесу і народився Uklon.

Image 020
Татьяна Бурда

Підприємиця, співзасновниця Invogue Fashion Group. До 27 років працювала викладачкою скрипки, впевнена, що саме музика загартувала її характер, навчила терплячості та працьови- тості. Згодом кардинально змінила діяльність, пройшовши шлях у фешн-індустрії від продавчині-консультантки до засновниці власної компанії.

цитати з книги

«Сервіс — це абсолютно все, з чим стикається клієнт, коли він навіть просто думає про вашу компанію»
Дмитро Деркач, Планета Кіно
«Інновації, якість, заможність — усе це створюють підприємці»
Володимир Поперешнюк, Нова Пошта
«Бізнес — це найкраща і найкайфовіша гра, яку можна грати в житті»
Алекс Купер, ресторатор
«Сервіс майбутнього – це про чітку позицію та гарну репутацію»
Дмитро Дубровський, Uklon
«Хороший сервіс вигідний для бізнесу не тільки як частина культури»
Тетяна Бурда, Invogue Fashion Group
«Все, що робиться з любов’ю, корисне для гостей та точно окупиться в майбутньому»
Олексій Дмитрієв, Bernardazzi та «Крем-кафе»
«Сервіс — це абсолютно все, з чим стикається клієнт, коли він навіть просто думає про вашу компанію»
Дмитро Деркач, Планета Кіно
«Інновації, якість, заможність — усе це створюють підприємці»
Володимир Поперешнюк, Нова Пошта
«Бізнес — це найкраща і найкайфовіша гра, яку можна грати в житті»
Алекс Купер, ресторатор
«Сервіс майбутнього – це про чітку позицію та гарну репутацію»
Дмитро Дубровський, Uklon
«Хороший сервіс вигідний для бізнесу не тільки як частина культури»
Тетяна Бурда, Invogue Fashion Group
«Все, що робиться з любов’ю, корисне для гостей та точно окупиться в майбутньому»
Олексій Дмитрієв, Bernardazzi та «Крем-кафе»
1

про
автора

Артур Лупашко — автор книги, готельний девелопер. Будує світову мережу готелів Ribas Hotels, яка на сьогоднішній день складається з 28 готельних об'єктів та має 5 власних брендів. Засновник управляючої компанії Ribas Hotels Group, керує командою із 570 осіб та є засновником організації Ukrainian Hotel & Resort Association. Веде YouTube-блог про готельний бізнес «Артур Лупашко | Ribas» та читає курс про бізнес на платформі BigMoney University. 

– сторінки Артура
– сайт Ribas Hotels Group