Ribas Hotels Group, український національний готельний оператор, та котеджне містечко «Малахіт Резорт & Spa» 2 червня 2023 року успішно підписали Меморандум про здійснення партнерської господарської діяльності з системи та стандартизації ведення готельного бізнесу та управління котеджним містечком «Малахіт Резорт & Spa» після здачі в експлуатацію. Він став логічним продовженням співпраці з будівельною компанією MBA DEVELOPMENT, з якою ми працюємо над проєктом «АГАТ Резорт & SPA», який нині успішно продається.

Котеджне містечко «Малахіт Резорт & Spa» – комплекс з 52-х котеджів з власною земельною ділянкою, розташований у с. Микуличин. Це одноповерхові будинки площею 50, 20 м2. Їхні панорамні вікна виходять на гірські краєвиди.

На території є власне SPA з чанами, купелями, сауною, відкритим басейном з підігрівом. Також у котеджному містечку буде передбачений власний ресторан.

Котеджне містечко «Малахіт Резорт & Spa» бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Ribas Hotels Group бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Ribas Hotels Group була заснована у 2014 році. В комплексному управлінні й ексклюзивному бронюванні компанії перебувають 28 об'єктів. Номерний фонд – понад 1000 номерів.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!