19 травня в Убуді на о. Балі відбувся захід Art & Wine, організований Ribas Hotels Group. Цей вечір став чудовою можливістю для занурення у мистецтво та спілкування у неформальній обстановці.

Відвідувачі насолоджувалися приємною музикою від діджея, смачними закусками та вином, що створило чудову атмосферу для нетворкінгу. Під час всього заходу працював фотограф, який зафіксував найкращі моменти вечора.

Основною темою цього вечора стало малювання, присвячене острову Балі. Учасники мали змогу вибрати одну з тем, пов'язаних з островом, і працювати в абстрактній техніці аквареллю. Для полегшення процесу були підготовлені приклади картин у подібному стилі. Після малювання всі охочі мали змогу обговорити вибір кольорів, поділитися емоціями та розповідями. В кінці вечора учасники забрали свої роботи додому.

Захід провела талановита художниця Анна Бучинська, відома своїми роботами в абстрактному стилі. Серед гостей були наші партнери з Big Waves Development — Марина Білобровська з родиною, а також Олександра Дергоусова. Захід приймала власниця ресторану Soloma — Марта Чернета.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!