Erwin Hall — це готель з унікальною можливістю відчути життя відомого австрійського графа минулих епох, але в сучасній інтерпретації. Це замок, де б граф Ервін Фрідріх Шенборн-Бухгайм разом зі своєю дружиною Францискою та дітьми проживали в наш час. Ервін Фрідріх Шенборн-Бухгайм — нащадок габсбурзької династії, до якої 1711 році у володіння перейшли землі Закарпаття і в тому числі с. Поляна, у якому переплітається історія та сучасність.

Поєднання австро-української історичної спадщини з сучасними тенденціями — захоплююча історія життя графів Шенборнів, адаптована до потреб людей XXI століття. Інтер’єри та розваги готелю відображають легенди та історію графів, пристосовані до сучасних запитів гостей.

Erwin Hall — це інвестиційний проєкт-готель, з 116 апартаментів, різних категорій: смарт, 1-кімнатні та 2-кімнатні, середньою площею — 32 м2. Розташований в курортному містечку Поляна, який відомий своїми мінеральними водами, унікальною природою та вдалим розташуванням (межує з такими країнами як: Угорщина, Словаччина, Румунія). Проєкт, який буде реалізовано девелоперською компанією Arena Bud у співпраці з Ribas Hotels Group, обіцяє стати новим еталоном розкішного відпочинку та інвестиційного потенціалу в регіоні.

Готель Erwin Hall пропонує широкий спектр послуг та інфраструктурних об'єктів для задоволення потреб гостей:

Інвестування в апартаменти Erwin Hall разом з Ribas Hotels Group та Arena Bud — це не лише джерело доходу в одну з найпопулярніших туристичних локацій України (окупність — 8,7 років до 11,5% з капіталізацією до 18,4%), а й можливість щорічно відпочивати у власному готельному номері в одному з наймальовничіших та найбезпечніших куточків країни.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропускати новини готельного ринку!