Стаття опублікована в «Forbes» за посиланням.

Індонезія займає 16-те місце у світі за розміром ВВП завдяки туризму, який щороку збагачує економіку на $70-80 млрд. Частка острова Балі у структурі «туристичних» бюджетних надходжень – 51%, зазначають у Ribas Hotels Group. За прогнозами міжнародних аналітиків, у 2024-2025 роках індонезійська економіка покаже безпрецедентні темпи росту порівняно з рештою світу. Надходження іноземної валюти від туристів дає змогу залучати капітал у бізнеси, дотичні до туризму: розбудову та покращення інфраструктури, прокладання нових маршрутів, будівництво й відкриття гастрономічних точок і публічних просторів.

Також туристична активність дозволяє уряду підтримувати інвесторів – Балі посідає четверте місце у світі за інвестиційною привабливістю. Щоб залучити іноземні інвестиції, тамтешній уряд надає інвесторам податкові пільги.

Засновник міжнародної компанії Ribas Hotels Group Артур Лупашко розповів про те в яких регіонах вигідніше інвестувати, і на яких умовах щоб отримати профіт від таких інвестицій. А також поділився успішними кейсами девелоперів, які вже працюють на Балі.

Детальніше читайте на Forbes Ukraine.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини готельного ринку!