Оголошуємо про відкриття реєстрації на безкоштовне навчання у «Всеукраїнській школі гостинності Ribas», яке реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Подати заявку та пройти безкоштовне навчання можуть як працівники сфери HoReCa, так і люди без досвіду в цій сфері.

Проєкт триватиме 8 місяців та планує допомогти з працевлаштуванням понад 300 людям. Стажування відбудеться у 2 навчальних центрах — у Одесі та Буковелі. Форма навчання — змішана (включає онлайн- і офлайн-заняття).

Подібного навчання на національному рівні в Україні раніше не було. Освіта у цій школі надає можливість отримати практичні навички на базі готельної мережі Ribas Hotels Group та інших партнерів. Це надасть кандидатам усі необхідні знання для працевлаштування у будь-якій компанії на ринку за 5 посадами: керівник готелю, адміністратор, менеджер ресторану, офіціант, професійна покоївка. Буде передбачено від 1 до 6 груп навчання в залежності від спеціальності.

«Всеукраїнська школа гостинності Ribas» зацікавлена не тільки в підготовці кадрів, а й в їх працевлаштуванні після закінчення навчання.

Реєструйтеся за посиланням та отримуйте детальну програму навчання.

Докладніше про «Всеукраїнську школу гостинності Ribas».

Ribas Hotels Group — це міжнародна керівна компанія повного циклу з 10-річним досвідом, флагманською послугою якої є керування готелями. В її портфелі — 55 готелів в керуванні та будівництві, серед них 5 проєктів на Балі.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!