Український національний готельний оператор Ribas Hotels Group і девелоперська компанія LEV Development 15 червня 2023 року успішно підписали Меморандум про здійснення партнерської господарської діяльності з системи та стандартизації ведення готельного бізнесу й управління інвест-готелями LEV СITY HOTEL і LEV Resort Hotel.

Згідно домовленості, девелоперська компанія LEV Development бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Зі свого боку, Ribas Hotels Group бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

LEV СITY HOTEL – це апарт-готель у центрі Львова, що пропонуватиме 92 дизайнерські апартаменти. Дизайн номерів був створений львівським дизайнером Марком Савицьким і його командою. В готелі було передбачо сучасне ергономічне планування для комфортного проживання та відпочинку. Інфраструктура LEV СITY HOTEL включає ресторан, патіо-зону, бізнес-зону, а також паркінг і консьєрж-сервіс.

Апарт-готель LEV Resort Hotel розташований у Буковелі. Він пропонує 134 номери. Серед інфраструктури об’єкта: басейн, фітнес зона, ресторан, дитяча кімната, лижна кімната, лоббі-бар, банківські послуги, бізнес-зона.

Наразі апарт-готелі перебувають на фінальному етапі будівництва. Введення їх в експлуатацію планується у першому кварталі 2024 року.

Ribas Hotels Group працює на ринку з 2014 року. У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії Ribas Hotels Group перебувають 28 об'єктів. Шість з яких компанія спроєктувала та побудувала. Це міські, пляжні та гірськолижні готелі. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.

Меморандум LEV Resort Hotel

Меморандум LEV City Hotel

Інвестуйте та відпочивайте з Ribas Hotels Group!