Готельний оператор Ribas Hotels Group масштабується. Компанія відкрила офіс у Києві в коворкінгу Spaces Maidan Plaza за адресою Майдан Незалежності, 2. А на початку листопада планує відкриття представництва у Варшаві. Це дасть змогу ефективніше будувати співпрацю з партнерами і відкрити нові можливості для масштабування компанії.

«Мета Ribas Hotels Group – побудувати світову мережу готелів, щоб весь світ відчув якість українського сервісу. Зараз в арсеналі Ribas Hotels Group 28 об’єктів. Ще 26 – на стадії проєктування та будування. Паралельно ми ведемо перемовини щодо управління готелями у Києві. Тому відкриття нових офісів – це логічний крок у розвитку компанії. До того ж команда Ribas Hotels Group постійно зростає та масштабується за межі України», – зазначив засновник Ribas Hotels Group Артур Лупашко.

«Наш новий офіс розташований у самому центрі міста, і тут вже повним ходом йде робота. Відкриття цього офісу надасть змогу ефективніше будувати співпрацю з партнерами і відкрити нові можливості для розвитку компанії», – підкреслила керівниця відділу розвитку та маркетингу Ribas Hotels Group Олександра Лаухіна.

Офіс в Києві стане третім представництвом компанії в Україні. Головний офіс розташований в Одесі на просп. Гагаріна, 25, також в нас ще є офіс у Львові. Також незабаром планується відкриття офісу в Варшаві, це стане третім представництвом для компанії за кордоном. З червня 2023 року офіс Ribas Hotels Group відкритий на острові Балі (Індонезія). Разом із партнером Dwell Bell компанія представлена у Австрії, а також, в найближчих планах масштабування – відкриття офісу в Казахстані (м. Алмати).

Нагадаємо: Ribas Hotels Group – це міжнародна керівна компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Компанія також надає послуги з розробки концепції, проєктування, супроводу всіх етапів реалізації проєкту, консалтингу та послуги франчайзингу для девелоперів.

Підписуйтесь на наш блог, щоб бути в курсі останніх новин нашої компанії!