Компанія Ribas Hotels Group очолила інвестиційний рейтинг 2023 року, сформований виданням Mind.ua. Це перший рейтинг проєктів пасивних інвестицій, що дають альтернативи депозитам для українців.

Так, згідно з цим, загальна оцінка компанії Ribas Hotels Group у цій категорії становить 4.5. Власників та менеджмент у виданні оцінили в 4 бали, бізнес-модель – 3.5, бізнес для інвестора – 3, умови для інвестора – 3, відкритість та комунікацію – 4.5.

«Раді бути першими в подібних рейтингах. Ми багато працюємо з інвестиційними проєктами, щоразу вдосконалюючи наш сервіс. Нині наша компанія активно залучає нові проєкти. Так, тільки у 2023 році ми підписали договори на супровід під час проєктування, будівництва та продажу з подальшим керуванням та переходом у мережу готелів Ribas Hotels з 15 девелоперськими проєктами в Україні, на Балі та в Казахстані», – розповів Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Варто зауважити, що у 2023 році на ринок вийшов новий продукт – Ribas Invest. Це платформа, яка допомагає інвесторам стати власником прибуткової готельної нерухомості. Одним з очевидних плюсів інвестування разом з Ribas Invest є низький поріг входу. Адже в інвестора є можливість стати співвласником готельної нерухомості починаючи з $10 000. Докладніше ознайомитись з проєктами можна за посиланням.

Інвестуйте та подорожуйте разом із Ribas Hotels Group!

Підписуйтесь на наш блог, щоб бути в курсі новин ринку гостинності!