У селі Протопопівка, що на березі Хаджибейського лиману, за 30 хвилин від центру Одеси, почав приймати гостей новий глемпінг Mandra Lavandiia. Він розташований на ділянці 12 га, серед лавандового поля.

Реалізація проєкту тривала 3,5 місяці та коштувала 271 000 у.о. Він включає 5 глемпів площею 36 м2 кожен. Наступного року планують додати ще 5-10 просторів.

Крім розташування в оточенні природи, Mandra Lavandiia захоплює своєю інфраструктурою, що включає 3 лазні з панорамним видом на лиман, басейн, перголи, майданчик для йоги, дитячий майданчик, оренда сап-бордів, байдарок і квадроциклів.

Щоб гості насолоджувались запашною кавою зранку, вечеряли, чи просто відпочивали на свіжому повітрі, на терасі кожного глемпінгу є парасолька, столик та два шезлонги. І все це з неймовірним краєвидом на лавандове поле та лиман.

«З огляду на те, що глемпінг розташований на березі Хаджибейського лиману, в проєкті було використано нову архітектурну форму – мушлю. А інтер'єр виконаний у світлих тонах з м’якими та згладженими лініями. Це поєднання затишку й елегантності, створене за допомогою пастельних кольорів і природних матеріалів», – розповів Сергій Боєв, керівний партнер мережі Mandra Glampings.

Формат глемпінгів швидко набирає обертів ще з пандемії та лише розкривається з нових сторін для українських туристів. «Ми вважаємо, що потенціал глемпінгового формату в Україні становить ще 1000+ глемпів, а це не менше, ніж 100 комплексів у розрахунку 10 номерів у кожному», – розповів Артур Лупашко, засновник компанії Ribas Hotels Group та мережі Mandra Glampings.

Mandra Glampings планує розширюватися і надалі. Доля компанії на українському ринку глемпінгів становитиме 300-500 номерів або 30 об’єктів. Деякі з них планують збудувати у форматі цілорічних великих комплексів з розвинутою інфраструктурою.

У мережі розглядають такі напрямки, як Київ та область (тут може бути до 50 глемпів), Карпати (100-150 глемпів), Волинь, Чернівецьку, Хмельницьку та Вінницьку області.

Мережа Mandra Glampings перебуває у пошуку партнерів для реалізації проєктів. Доступна співпраця за франшизою. Інвестиції становлять від $137 000, а їхня окупність – до 3-х років. Докладніше про франшизу Mandra Glampings читайте на сайті: https://f.mandra.com.ua/ або надсилайте лист на пошту [email protected] ми повідомимо вам усі деталі.

Переваги співпраці з Ribas Hotels Group при розробці девелоперських проєктів. Детальніше за посиланням.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!