Вчора Одесу відвідав всесвітньо відомий мотиваційний спікер, автор бестселерів про життя без меж, щастя і цілі — Нік Вуйчич. Він виступив перед українськими студентами. Говорив про Україну, важливість віри, кохання і прагнення до високих цілей.

Ми зібрали найпотужніші мотиваційні цитати Ніка Вуйчича із вчорашнього виступу і попередніх промов та книг. Вони не тільки надихають, але й допомагають у роботі зі стрімко зростаючою командою співробітників Ribas Hotels Group.

««Коли вам захочеться зрадити свою мрію, змусьте себе попрацювати ще один день, тиждень, місяць і ще один рік. Ви здивуєтесь тому, що трапиться, якщо ви не здастеся».

«Україна починається з рішення і віри».

«Саме ви — ті, хто змінює світ».

«Життя проходить між зоною комфорту і зоною мрії».

«Ваше життя — це ваш роман. Почніть писати першу його главу саме зараз! Наповніть свою книгу пригодами, коханням і щастям. Проживіть історію, яку самі створите».

«В житті трапляється ризик двох типів: ризик спроби і ризик відмови від дій».

«Якою б безнадійною не здавалася ситуація, вихід є завжди. Просто запам’ятайте це. Вихід. Є. Завжди».

«Я до сих пір борюся. І з вами має бути те саме».

«Жалість до себе — найнудніше і найбільш безперспективне заняття».

«Якщо ніхто не відкриває, стукотіть одразу у декілька дверей».

«Спробуйте зазирнути у кінець власного життя. А потім почніть жити так, щоб, опинившись у цій точці, ні про що не шкодувати».

«Ті, хто вважає себе невдахою, — це люди, які не розуміють, як близько до успіху вони перебували, коли склали руки і здалися».

«Ще один день — ще одна можливість!»

«Поводьтеся так, щоб власні вчинки вас надихали і запалювали».

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити актуальні тенденції ринку гостинності!