Останні роки стали для нас переламними у міжнародній експансії. На Балі зараз будується сім готелів під нашим управлінням, і вже восени один із них відкриє свої двері для гостей. Крім того, ми активно розвиваємося в Європі: один готель у Польщі вже будується, а ще один успішно функціонує в Молдові. Проте коли мова заходить про міжнародну експансію готельних операторів, багато хто вдається питанням: «Як вдається керувати готелями, якщо основна команда перебуває в іншій країні?»

Як ми це робимо?

Управління готелями на відстані має свої виклики, однак завдяки сучасним технологіям ми можемо ефективно контролювати всі процеси, від бронювання номерів до обслуговування гостей. Ми використовуємо спеціалізоване програмне забезпечення, яке дозволяє відстежувати всі аспекти роботи готелю в режимі реального часу, що забезпечує оперативне розв'язання будь-яких питань.

Крім того, наша команда регулярно проводить онлайн-зустрічі та тренінги для персоналу, що дозволяє підтримувати високий рівень навичок та мотивації серед співробітників.

Але наш головний секрет – це люди. Ми створили потужний кадровий резерв, який на сьогодні налічує 777 найкращих спеціалістів у своїй галузі. Ці фахівці готові долучитися до нашої команди у міру відкриття нових готелів у всьому світі.

Ми ретельно підбираємо персонал, оцінюючи не лише професійні навички, але й здатність адаптуватися до нових умов та культурних середовищ. Наш кадровий резерв – це гарантія того, що кожен новий готель буде забезпечений найкращими фахівцями, здатними підтримувати стандарти Ribas Hotels Group.

«Школа готельного бізнесу»: інвестиція в майбутнє

Окрім постійного покращення навичок наших співробітників, ми також приділяємо увагу підвищенню рівня професіоналізму на готельному ринку загалом. Для цього ми заснували в Україні «Школу готельного бізнесу», яка надає можливість отримати глибокі знання та навички від провідних експертів галузі. Цей курс корисний для: інвесторів, девелоперів, готельєрів, архітекторів та всіх, хто планує працювати в готельному бізнесі. Наразі програма включає вісім онлайн-лекцій, які охоплюють всі аспекти готельного бізнесу.

Після закінчення курсу, крім сертифіката про успішне закінчення навчання слухачі отримують:

Ми маємо амбітні плани перекласти лекції на 3 мови та запустити «Школу готельного бізнесу» на глобальному рівні. Це дозволить нашим девелоперам та менеджерам по всьому світу підвищити свою кваліфікацію, що позитивно вплине на якість обслуговування в готелях.

Відкриті до нового

Ми віримо, що якісне керування готелями залежить не від географічного положення команди, а від професіоналізму, досвіду та бажання робити свою справу на найвищому рівні.

Ми продовжуємо розширювати наші горизонти та впевнені, що зможемо забезпечити високий рівень обслуговування в усіх наших готелях, незалежно від їх розташування. А також готові запропонувати вам роботу в наших поточних та майбутніх готелях. Слідкуйте за нашими новими вакансіями!

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!