Ribas Hotels Group, український національний готельний оператор, та готельний коплекс Ama Family Resort 17 серпня 2022 року успішно підписали Меморандум про здійснення партнерської господарської діяльності з системи та стандартизації ведення готельного бізнесу та управління готельним комплексом після здачі в експлуатацію.

Згідно з Меморандумом, готельний комплекс Ama Family Resort бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Ribas Hotels Group бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Ama Family Resort – це готельний комплекс європейського рівня, який включає 29 таунхаусів та апарт-готель на 62 апартаменти у с. Поляниця. Серед його інфраструктури: ресторан, SPA, тераса, зона сонячних ван, видові майданчики, лаунж-зона, веломайданчик, джакузі, дитяча зона з кінотеатром, паркінг, безкоштовний ski bus у зимовий період. Його введення в експлуатацію заплановане у II кварталі 2024 року. Девелопером об’єкта є ЖБК «ФЕМЕЛІ РЕЗОРТ БУКОВЕЛЬ».

Ribas Hotels Group – це керівна компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Компанія також надає послуги з розробки концепції, проєктування, супроводу всіх етапів реалізації проєкту, консалтингу та послуги франчайзингу для девелоперів.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!