Долучайтесь до безкоштовної Q&A-сесії онлайн, де Артур Лупашко, засновник групи компаній Ribas Hotels Group, відповість на ваші запитання, пов'язані з розвитком, управлінням та трендами в готельному бізнесі. Захід відбудеться 19 вересня о 18:00 (за київським часом) у межах освітнього проєкту «Школа готельного бізнесу», організованого Ribas Hotels Group спільно з «Київською школою девелопменту».

Це буде заключна лекція у межах курсу «Школа готельного бізнесу», який охоплює ключові аспекти інвестування, розробки концепцій, архітектурних рішень та управління готелями. Всі зареєстровані учасники отримають доступ до матеріалів попередніх лекцій та навчальних відео.

Для участі в Q&A-сесії потрібно зареєструватись за посиланням.

Також приєднуйтесь до телеграм-каналу «Школи готельного бізнесу», де можна буде задати питання спікеру та отримати нагадування про лекцію.

Цей захід буде корисним для інвесторів, девелоперів, готельєрів, архітекторів, студентів та всіх, хто цікавиться готельною індустрією, планує відкрити власний готель або працювати в цьому напрямі.

Підписуйтесь на наш блог, щоб бути в курсі новин ринку гостинності!