Smart Well — це 12-ти поверховий апарт-комплекс, що включає 237 апартаментів площею від 21-43 м² з неповторними краєвидами та власними терасами. Об’єкт розташований у центрі мальовничого міста Яремче, поблизу залізничного й автовокзалу та всього за 30 хвилин до Буковелю.

Комплекс із загальною площею 12540 М² в серці українських Карпат матиме власну розвинуту інфраструктуру:

Проэкт апарт-комплексу Smart Well

Апарт-комплекс Smart Well — це інвестиційний проєкт. Де вдало поєднуються локація, створена природою, та професійний сервіс від національного готельного оператора Ribas Hotels Group. Інвестори мають можливість придбати готовий бізнес під управлінням національного готельного оператора Ribas Hotels Group та отримувати від своїх апартаментів справжній пасивний прибуток. Згідно розрахунків, інвестори зможуть заробляти до 13% річних з терміном окупності від 8 років та отримувати до 8100$ доходу в перші три роки.

«Концепція наших проєктів Smart Line полягає в тому, що ми пропонуємо інвестувати у готовий бізнес та у прибуткові квадратні метри. Ви отримуєте повний цикл девелоперських послуг. Готовий під ключ об'єкт нерухомості та довірче управління керуючої компанії задля отримання стабільного прибутку», — пояснив на презентації Марк Марченко, засновник, CEO SENSAR Development.

Наразі будівництво апарт-комплексу Smart Well активно звершується.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини Ribas Hotels Group!