Книга Артура Лупашка «Більше ніж сервіс» увійшла у ТОП-10 книг українських авторів. Цей рейтинг для журналу Playboy підготувала популярна книгарня Readeat.

Вона була видана у червні 2023 і після виходу першого тиражу в 1500 примірників видання стало справжнім бестселером! За три місяці було розпродано всі книги та було випущено другий тираж.

У виданні автор перевертає уявлення про сервіс. Вона вчить мислити нестандартно, розвіює упередження, що «сервіс – це дорого» або «сервіс – не на часі».

20 топових бізнесменів та керівників бізнесу розповіли як побудувати клієнтоорієнтований і конкурентний бізнес в Україні, коли вже всі вміють гарно посміхатися та питати: «Чи все вам сподобалось?». Героями книги стали Михайло Федоров (Дія), Володимир Поперешнюк («Нова Пошта»), Дмитро Деркач («Планета кіно»), ресторатори Алекс Купер та Савва Лібкін, архітектори Слава Балбек та Володимир Непийвода та інші.

Варто зауважити, що у листопаді 2023 року книга «Більше ніж сервіс» Артура Лупашка отримала ґран-прі за вдале поєднання форми та змісту, потужну функцію галузевого лідера, формування нових стандартів, обʼєднання стейкхолдерів навколо спільних цінностей, сучасний дизайн і влучну тональність видання в межах конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України 2023».

Повний список книжок найкращих українських авторів можна побачити на сайті Playboy.

Придбати книгу можна на нашому сайті ribashotelsgroup.ua.

Підписуйтесь на наш блог, що бути в курсі тенденцій ринку гостинності!