Ми продовжуємо працювати над власною аналітикою і сьогодні готові презентувати нове глибинне дослідження закордонного ринку – «Дослідження ринку прибуткової нерухомості Індонезії. Мануал для девелоперів: аналітика ринку, економіка проєктів, прогнози розвитку».

Глибинна аналітика ринку – це цінний інструмент для власників будівельних компаній, які прагнуть розширити свою діяльність на Балі та Індонезії загалом. Дослідження допоможе вам зрозуміти потреби клієнтів, оцінити конкуренцію, виявити нові можливості та знизити ризики.

Індонезія – 4 країна за чисельністю населення з найбільшою економікою в Південно-Східній Азії. Вона займає 16 місце в світі за розміром ВВП. Країна активно розвиває свої туристичні напрямки та міжнародні організації прогнозують їй найбільші темпи росту економіки в світі у 2024-2025 роках.

Протягом останнього десятиліття туристичний сектор Індонезії постійно зростає. Туризм забезпечив надходження іноземної валюти від міжнародних подорожувальників, залучення інвестицій та капіталу в пов’язані з туризмом бізнеси. Так, галузі туризму сукупно привносять в економіку країни $70-80 млрд. щорічно, що становить ~ 7% в структурі ВВП.

Згідно з дослідженням, острів Балі є безумовним лідером за кількістю проданих номерів в Індонезії. Українські девелоперські компанії нині активно розвивають готельний бізнес на Балі. Деякі з них вже залучили Ribas Hotels Group до проєктів у якості готельного оператора.

«Острів Балі є однією з найбільш популярних туристичних локацій у світі та приваблює щорічно в середньому 10,37 млн туристів на рік. Регіон традиційно є одним із лідерів країни за середньорічною заповнюваністю номерного фонду як у зіркових готелях (>60%), так і у некласифікованих (>35%). Ми віримо, що ринок готельної нерухомості Балі може збільшитись вдічі за наступні 5 років, тому відкрили офіс на острові та плануємо залучити 20 готелів під нашим прапором», – зауважив Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Більше інформації ви знайдете у дослідженні за посиланням.

Для українських забудовників Ribas Hotels Group готова надати комплексну підтримку виходу на ринок Індонезії і о. Балі від моменту вибору ідеальної ділянки до повного продажу апартаментів і запуску готелю. Для отримання покрокового мануалу та дорожної карти реалізації девелоперського проєкту пишіть нам на e-mail для співпраці [email protected]

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити цікаві матеріали щодо ринку гостинності!