У межах коктейльної колаборації Ribas Hotels та бару The Fitz хочемо познайомити вас з фірмовими напоями закладу, які будуть доступні в наших готелях серед Карпатських гір – Ribas Karpaty і DIDUKH Eco-Hotel & SPA. Бар The Fitz відзначається особливим підходом до створення коктейлів, і кожен напій в меню має свою унікальну історію та неповторний смак.

Зимова пропозиція

Взимку бармени пригощатимуть гостей гарячими коктейлями, що підібрані без вже класичного глінтвейну.

Підбірка найулюбленіших коктейлів гостей бару The Fitz у Ribas Hotels

Fitzgerald – коктейль на честь літературного героя

Названий на честь легендарного письменника двадцятого століття, коктейль Fitzgerald поєднує в собі джин, домашній лаймовий кордіал та напій, який був популярний в часи Френсіса Скотта Фіцджеральда – абсент. Його твори, а також епоха, в яку він жив, дали натхнення на створення бару The Fitz.

Cloudy Fizz – повітряний, свіжий, вершковий, ягідний

Цей коктейль був створений спеціально для меню Elements, яке присвячене елементам природи, через які ми пізнаємо себе та світ.

Beijing Love – азійський смак

Присвячений Азії та її неповторним смакам. З цим коктейлем дуже легко забути, що в його складі є приємна кількість рому.

Frontier – коктейль з першого меню

Це коктейль з найпершого меню бару The Fitz. Він вирізняється прянощами, цитрусовими ароматами, фруктами та сухофруктами.

Smoky Margo – класична Маргарита в новій подачі

Новий погляд на класичний коктейль Маргарита із додаванням грейпфрута та легкою димною ноткою завдяки мескалю.

Improved Aviation – коктейль від Федеріко Пасіана

Коктейль розроблений одним з найкращих барменів світу Федеріко Пасіаном, якого The Fitz запрошували спеціально для розробки коктейльної карти бару. Цей напій був створений як варіація відомого коктейлю Aviation. Він створений із додаванням сиропу з лаванди та текіли.

Hobnail Monkey – пряний смак Penicilin

Напій розроблений для любителів класичного коктейлю Penicilin. Додавання Amaro Averna робить його більш пряним і пікантним.

Liquid Tiramisu – десерт у келиху

Коктейль підійде для тих, хто полюбляє солодкі напої.

Mango Sour – Тропічна радість та кисло-солодкий смак

Один із найпопулярніших коктейлів в меню – Mango Sour. Тропічний, кисло-солодкий із ніжністю манго, цей напій є одою справжньому відпочинку.

Strawberry Cheese Cake – десертна розкіш у келиху

Коктейль з ванільно-полуничною основою та ніжною піною із маскарпоне зверху.

Обирайте коктейль на свій смак та бронюйте номери в Ribas Karpaty і DIDUKH Eco-Hotel & SPA на нашому сайті.