У межах коктейльної колаборації Ribas Hotels та бару The Fitz хочемо познайомити вас з фірмовими напоями закладу, які будуть доступні в наших готелях серед Карпатських гір  Ribas Karpaty і DIDUKH Eco-Hotel & SPA. Бар The Fitz відзначається особливим підходом до створення коктейлів, і кожен напій в меню має свою унікальну історію та неповторний смак.

Зимова пропозиція

Взимку бармени пригощатимуть гостей гарячими коктейлями, що підібрані без вже класичного глінтвейну.

Підбірка найулюбленіших коктейлів гостей бару The Fitz у Ribas Hotels

Fitzgerald  коктейль на честь літературного героя

Названий на честь легендарного письменника двадцятого століття, коктейль Fitzgerald поєднує в собі джин, домашній лаймовий кордіал та напій, який був популярний в часи Френсіса Скотта Фіцджеральда  абсент. Його твори, а також епоха, в яку він жив, дали натхнення на створення бару The Fitz.

Cloudy Fizz  повітряний, свіжий, вершковий, ягідний

Цей коктейль був створений спеціально для меню Elements, яке присвячене елементам природи, через які ми пізнаємо себе та світ.

Beijing Love  азійський смак

Присвячений Азії та її неповторним смакам. З цим коктейлем дуже легко забути, що в його складі є приємна кількість рому.

Frontier  коктейль з першого меню

Це коктейль з найпершого меню бару The Fitz. Він вирізняється прянощами, цитрусовими ароматами, фруктами та сухофруктами.

Smoky Margo  класична Маргарита в новій подачі

Новий погляд на класичний коктейль Маргарита із додаванням грейпфрута та легкою димною ноткою завдяки мескалю.

Improved Aviation — коктейль від Федеріко Пасіана

Коктейль розроблений одним з найкращих барменів світу Федеріко Пасіаном, якого The Fitz запрошували спеціально для розробки коктейльної карти бару. Цей напій був створений як варіація відомого коктейлю Aviation. Він створений із додаванням сиропу з лаванди та текіли.

Hobnail Monkey  пряний смак Penicilin

Напій розроблений для любителів класичного коктейлю Penicilin. Додавання Amaro Averna робить його більш пряним і пікантним.

Liquid Tiramisu  десерт у келиху

Коктейль підійде для тих, хто полюбляє солодкі напої.

Mango Sour  Тропічна радість та кисло-солодкий смак

Один із найпопулярніших коктейлів в меню  Mango Sour. Тропічний, кисло-солодкий із ніжністю манго, цей напій є одою справжньому відпочинку.

Strawberry Cheese Cake — десертна розкіш у келиху

Коктейль з ванільно-полуничною основою та ніжною піною із маскарпоне зверху.

Обирайте коктейль на свій смак та бронюйте номери в Ribas Karpaty і DIDUKH Eco-Hotel & SPA на нашому сайті.