Керівна компанія Ribas Hotels Group та БФ “Повернись живим” запустили тематичний “Збір любові” під гаслом “Любиш? Донать”. Це збір на комплексні апаратні зв’язку "(КАЗи)" для ППО, які пришвидшують реагування підрозділів ППО від моменту виявлення загрози до команди на її знищення з хвилин до декількох секунд.

Ціль збору – придбати (в перший етап збору) дві таких установки загальною вартістю 15 мільйонів гривень.

“Любиш? Донать!” – основний комунікаційний меседж кампанії, який ставить за мету об’єднання українців. Найкращий вияв любові до рідного міста, села – це донат, який трансформується в захист нашого неба.

Всеукраїнський “Збір любові” направлений на посилення ППО за допомогою систем КАЗ. КАЗи — це спеціально обладнані повнопривідні вантажівки, розроблені Фондом і військовими Протиповітряної оборони для підвищення ефективності виявлення, управління, цілевказання між підрозділами протиповітряної оборони. Фактично, це машина для операторів, яка приймає інформацію від радіолокаційних станцій та передає її засобам вогняного ураження будь-якого типу (ракетно-зенітних, радянських, американських, європейських комплексів, мобільних вогняних груп).

Олег Карпенко, заступник директора Фонду “Повернись живим”: "Завдяки мобільності, повній енергетичній і тепловій незалежності КАЗи здатні супроводжувати бойові підрозділи протиповітряної оборони за будь-яких обставин та погодних умов. Комплексні апаратні зв’язку приймають інформацію про небезпеку з повітря і за лічені секунди передають їм її. Це одні з головних машин дивізіонів ППО, адже без звʼязку не виконується жодна задача".

Артур Лупашко, СЕО Ribas Hotels Group: “Ми обрали фонд “Повернись живим” для співпраці, бо це одна з найбільш відомих та довірених організацій в Україні, яка займається допомогою нашим захисникам з 2014 року. Захист України для мене – це, насамперед, військова служба. Але також це усвідомлення того, що кожен з нас має роль у захисті нашої держави та її майбутнього. Ми можемо допомагати різними способами: від донатів на потреби армії та цивільного населення, до волонтерства та поширення достовірної інформації. Обʼєднання зусиль, підтримка один одного, і, зокрема, фінансова підтримка фондів, як-от “Повернись живим”, дозволяє кожному з нас бути частиною великої справи – захисту нашої країни. Проявити любов до України можна багатьма способами, але одним з найважливіших саме зараз є підтримка її захисту. Вклад кожного – це крок до перемоги. Фінансова підтримка проєктів, спрямованих на покращення обороноздатності країни, таких як закупівля для ППО, дозволяє нашим захисникам бути ефективнішими та зберігати життя. Любиш – донать!”

У межах кампанії “Любиш? Донать!” відвідувачі мережі готелів Ribas Hotels матимуть змогу зробити донат через monobank, залишивши “бойові” чайові в ресторанах або донат безпосередньо на сайті. Заплановані різноманітні активності в соцмережах, благодійні гастро-вечері сумісно з Асоціацією Кулінарів України й ресторанною компанією Restetikа, яку очолює Андрій Магалецький, та іншими партнерами.

До проєкту доєдналися відомі українські тревел-фотографи та відеографи: Валерія Мікульська, Нікіта Марченко, Наталія Вишнова, роботи яких ви можете побачити в соцмережах, на діджитал-майданчиках та офлайн.

Зізнатися в любові до рідного міста/села можна за посиланням.

Довідка

Ribas Hotels Group – це міжнародна керівна компанія повного циклу, створена в Україні, основною послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Наразі компанія має в управлінні 28 готелів. На стадії проєктування та будування ще 286 проєктів в Україні та світі. Також у Ribas Hotels Group є 12 кондоготелів та котеджних містечок, які компанія реалізовує разом з девелоперськими компаніями. Ціль готельного оператора – побудувати світову мережу готелів Ribas Hotels, щоб весь світ відчув якість українського сервісу.

Довідка БФ “Повернись живим”

«Повернись живим» — найбільша в Україні благодійна організація з допомоги війську. З 2014 року Фонд зібрав на потреби Сил оборони понад 10 млрд грн і придбав, зокрема, більше 8 900 квадрокоптерів, ударний комплекс Bayraktar TB2, 20 200 FPV-дронів, понад 1 200 нових пікапів і більше 8 350 одиниць тепловізійної і нічної оптики.

Про КАЗи

В зборі “Любиш? Донать!” ми збираємо на комплексні апаратні звʼязку (КАЗи) для бійців ППО. КАЗи – “нерви” Протиповітряної оборони, спеціально обладнані повнопривідні вантажівки, головною задачею яких є координація роботи і організація безперебійного звʼязку між підрозділами ППО. Кожен КАЗ – це комфортні місця для роботи та відпочинку захисників українського неба. Авто містять обладнання, необхідне для супроводу західних протиповітряних ракетних комплексів. Кожен КАЗ оснащений, зокрема, системами захищеного звʼязку, компʼютерами зі спеціальним програмним забезпеченням, моніторами, кабелем, маршрутизаторами і комутаторами.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити важливі новини нашої компанії!