Перша черга глемпінгу Mandra Dzen включає 15 котеджів площею від 34 м2 кожен з чаном та панорамним видом на Чорногірський хребет, Говерлу та Петрос. Його буде введено в експлуатацію наприкінці 2024 року. Це інвестиційний проєкт.

Згідно з Меморандумом про співпрацю, укладеним 05.04.2024 року між компаніями, АІ Development відповідає за будівництво глемпінгу відповідно до загальних технічних норм та стандартів Mandra Glamping Resort, а також за проведення оздоблювальних робіт, продажі та клієнтську підтримку. Зі свого боку, Mandra Glamping Resort контролює всі етапи будівництва, забезпечує дотримання всіх вимог та стандартів зведення об’єкта. Крім того, компанія відповідальна за створення креативної та архітектурної концепції, дизайну та комплектації глемпінгу. Після введення в експлуатацію вона займатиметься його керуванням.

Варто зауважити, що проєктуванням об’єкта займалася Poly architecture design company (300+ реалізованих дизайн-проєктів), будівництвом – Home Group (спроєктовано та збудовано більше 35 дохідних відпочинкових комплексів, 72 ексклюзивних будинків в Карпатах (96% позитивних відгуків)).

Основна філософія глемпінгу Mandra Dzen полягає в умінні зберігати рівновагу між роботою та відпочинком, користю та задоволенням. На території комплексу є паркінг, ресторан з івент-холом, зона вогню, гамаки, канатні дороги, кінотеатр, будиночок на дереві, місця для живопису та для спостереження за зорями через телескоп, а також інші інтерактиви для проведення дозвілля. Також там розташоване джерело, в якому великий вміст CO2, що має корисні властивості.

У другій черзі глемпінгу планується SPA-комплекс, басейн з панорамою та інша інфраструктура.

Mandra Dzen – це перший інвестиційний проєкт бренда Mandra Glamping, що пропонує котеджі під продаж інвесторам. У вартість входить будинок з ремонтом під ключ із меблями та технікою. Це вигідна інвестиція з дохідністю до 16% річних з капіталізацією.

Серед людей, що створюють комплекс: Ігор Дідик (девелопер, експерт з нерухомості, співзасновник AI Development, Young Business Club Львів та ІФ, ведучий YouTube-каналу «Бізнес ID», засновник агенції нерухомості London house), Артур Лупашко (засновник та CEO Ribas Hotels Group та мережі Mandra Glamping, керує 28 готелями, автор книги «Більше ніж сервіс»), Сергій Боєв (співзасновник мережі глемпінгів Mandra Glamping, 17 років у будівництві та керуванні готелями, $675 420 залучено в якості інвестицій), Руслан Хомишин (засновник компанії Home Group, 50 тис.+ підписників, побудував 35 відпочинкових дохідних комплексів).

Довідка. Mandra Dzen стане 6 об’єктом бренда Mandra Glamping. Серед них: Mandra Hills (с. Річка, Закарпатська область), MANDRA Kaniv (с. Ліпляве, Черкаська область), наразі зачинений MANDRA Chateau Trubetskoy (с. Веселе, Херсонська область), MANDRA Zatoka (с. Затока, Одеська область), MANDRA Lavandiia (с. Протопопівка, Одеська область).

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!