31 липня в КВЦ «Парковий» проходив конгрес «INVEST IN UKRAINE», який став ключовою подією для будівельного сектору, зібравши провідних фахівців галузі: архітекторів, забудовників, девелоперів, інвестиційні фонд, бізнесменів, представників влади. Учасники мали змогу обговорити сучасні тенденції, інноваційні технології та перспективи розвитку ринку нерухомості.

Паралельно з конгресом відбувся 14-й Всеукраїнський архітектурний конкурс «Інтер'єр Року», який став платформою для обміну креативними ідеями в сфері архітектури та дизайну.

Артур Лупашко, засновник групи компаній Ribas Hotels Group, та Ірина Маріна, керівник проєктів компанії, та Дмитро Струк, директор з розвитку «Креатор-Буд» взяли участь у панельних дискусіях, де обговорювалися:

Ігор Гуда, голова Ради Директорів «Креатор-Буд», оголосив про співпрацю з Ribas Hotels Group у проєкті WOL.100. Це 76 апартаментів у самому центрі м. Катовіце, розташованих поруч з найбільшим у місті парком Костюшки. Інфраструктура готелю передбачає: кафе, лобі та рецепцію, спортивний зал, а також roof top та коворкінг на останньому поверсі. Це партнерство створить привабливі умови для інвесторів, які придбають апартаменти в майбутньому апарт-готелі. Ігор висловив впевненість, що ця співпраця відкриє нові можливості для реалізації амбітних проєктів. Адже Катовіце стрімко розвивається, це пов’язано з розвитком великої кількості галузей промисловості, що забезпечує постійний потік бізнес-туристів. За даними Statistics Poland, Катовіце відвідують близько 1,2 млн. туристів щорічно.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини готельного ринку!