У межах Invest Weekend в Буковелі 25 листопада Артур Лупашко, засновник та СЕО Ribas Hotels Group, разом зі своїм партнером Ігорем Ільчишеним, засновником та СЕО Ama Family Resort, представив три нових готельних проєкти. Перший – пʼятизірковий готель в Буковелі на 150 номерів, який розроблений з проєктною групою Archimatika. Другий – автентичне котеджне містечко PÓTAY в Яблуниці спільно з архітектурно-будівельною компанією COSMOS in. Третій – апарт-готель WOL у Вінниці, спільно з дизайн-бюро TEMO.

«Кожен з готелів буде найкращим в своєму сегменті в цих регіонах. Окупність проєкту PÓTAY в Яблуниці становить ~9,1 років, WOL у Вінниці ~9,3 років, готелю в Буковелі ~10,0 років. Пишаюсь командами, які працювали над цими проєктами, та впевнений в їх успіху. Ми прагнемо з кожним новим об’єктом посилювати статус України на міжнародній арені як сильного готельного гравця», – прокоментував Артур Лупашко.

За словами Ігоря Ільчишена, готель у Буковелі розпочнуть будувати навесні 2024 року, його введення в експлуатацію заплановане на 2 квартал 2027 року. Будівництво проєкту WOL у Вінниці розпочнеться взимку 2024 року, а його завершення відбудеться у 3 кварталі 2025 року. Котеджне містечко PÓTAY вже почали будувати, його введуть в експлуатацію в 2 кварталі 2025 року. «Всі три об’єкти будуть створені за унікальним концептом.Вони задаватимуть на ринку тренд на створення якісних готельних проєктів, у які хочеться приїжджати та інвестувати», – зауважив Ігор Ільчишен.

Інвестуй та відпочивай з Ribas Hotels Group!

На візуалізації: котеджне містечко PÓTAY в Яблуниці

На візуалізації: апарт-готель WOL у Вінниці

На візуалізації: готель в Буковелі

Підписуйтесь на наш блог, щоб бути в курсі тенденцій ринку гостинності!