Ribas Hotels Group, міжнародний готельний оператор, і приватне підприємство «Креатор-Буд» 19 квітня 2024 року успішно підписали меморандум про здійснення партнерської господарської діяльності за системою і стандартизацією ведення готельного бізнесу та управління комплексом апартаментів Central Park, що розташований в Катовіце (Польща).

Приватне підприємство «Креатор-Буд» бере на себе такі зобовʼязання у проєкті:

Ribas Hotels Group бере на себе такі зобовʼязання в апартаментах Central Park:

У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні готельного оператора Ribas Hotels Group перебувають 28 обʼєктів. Шість із них компанія спроєктувала та побудувала. Номерний фонд – понад 1,5 тис. номерів.

Компанія «Креатор-Буд» заснована у 2006 році і є вертикально інтегрованим холдингом повного циклу. На сьогодні «Креатор-Буд» зводить житлові комплекси «Варшавський deluxe», «Набережна Вежа» у Тернополі, Dnipro Island, Creator City, Krauss Gallery тa Gravity Park у Києві, ЖК на вулиці Стрийській і «Бетховен» у Львові, а також реалізує вісім сучасних проєктів у Тернополі – Beverly Hills, Atlanta Tower, Manhattan, «Варшавський мікрорайон», «Домініканський», «Метрополь», «Панорама» та «Парковий комплекс».

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!