Компанія Ribas Hotels Group виходить на ринок Казахстану, взявши участь у проєкті Saba Tower, створеному компанією Saba Group.

«Введення апарт-готелю в Казахстані стане вигідним джерелом інвестицій та урізноманітнить готельну пропозицію країни. Подібні дохідні проєкти тільки починають з'являтися на ринку Казахстану, але ми можемо впевнено передбачити, що ця ніша нерухомості активно розвиватиметься і знаходитиме відгук у девелоперів, приватних інвесторів і, звісно, у гостей апарт-готелів», – зауважив Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Saba Tower є багатофункціональним комплексом, що складається з 24 поверхів. Він розташований в центральному районі міста Алмати. До його складу входять торгові площі, офіси класу А та чотиризірковий апарт-готель, яким керує оператор Ribas Hotels Group.

Цей проєкт загальною площею понад 27 000 м2 відрізняється розвиненою інфраструктурою, де кожен компонент взаємодіє з іншими. Офісні приміщення пов`язані з кафе, ресторанами, фітнес-зоною та конференц-залами, що робить перебування людей в комплексі максимально комфортним.

Апарт-готель включає 130 номерів, розміщених на п'яти поверхах. Апартаменти доступні для купівлі приватними інвесторами. Це надає чудову можливість вкладення коштів у нерухомість з гарантованим доходом та швидким поверненням інвестицій, що відбувається завдяки досвідченій керівній компанії.

Mixed-use – формат поєднання різних функцій нерухомості в одному об’єкті – є трендом на світовому ринку. Він користується попитом саме через зручність для відвідувачів. Такі об’єкти дають змогу людям економити час, що йде на пересування з місця до місця, та найчастіше надають більш якісний сервіс.

Ribas Hotels Group працює на ринку з 2014 року. У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії Ribas Hotels Group перебувають 28 об'єктів. Шість з яких компанія спроєктувала та побудувала. Це міські, пляжні та гірськолижні готелі. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів. Нині компанія розвиває об’єкти в таких країнах, як Польща, Чорногорія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Грузія, Вірменія, Італія та країни Східної Азії.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити поновлення на ринку готельної нерухомості!