Ribas Hotels Group, український національний готельний оператор, і міжнародний забудовник ANTA Group 19 червня 2023 року успішно підписали Меморандум про здійснення партнерської господарської діяльності з системи та стандартизації ведення готельного бізнесу й управління апартаментами Anta Residence Canggu.

Це комплекс апартаментів преміумкласу, розташований у туристичному районі Чангу на острові Балі, у 7-ми хвилинах від океану. Він пропонує унікальну інфраструктуру: джунглі на даху, тропічний басейн з видом на океан, дитячу кімнату, кав'ярню від світового бренда, підземний паркінг, коворкінг, особистий трансфер на гольф-карі з/до пляжу.

Чистий річний прибуток становить від 20%. Вартість апартаментів – від $120 000.

Згідно домовленості, міжнародний забудовник ANTA Group бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Ribas Hotels Group бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

ANTA Group – міжнародний забудовник, який працює на ринку нерухомості вже понад 10 років. Основний напрям компанії – це проєктування та будівництво якісного житла бізнес- та преміумкласу по всьому світу.

Ribas Hotels Group працює на ринку з 2014 року. У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії Ribas Hotels Group перебувають 28 об'єктів. Шість з яких компанія спроєктувала та побудувала. Це міські, пляжні та гірськолижні готелі. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів.

Інвестуйте та відпочивайте з Ribas Hotels Group!