Ribas Hotels Group – це компанія, що швидко розвивається та сприяє розвитку готельного ринку України. Ми створюємо яскраві та сучасні об'єкти з якісним сервісом.

З 2014 року ми змінюємо: простори, туристичні потоки, сприйняття вулиць та міст, ставлення до готелів в Україні, свідомість гостей через сервіс і дизайн.

Наразі у комплексному управлінні й ексклюзивному бронюванні Ribas Hotels Group перебувають 26 міських, пляжних і гірськолижних готелів, 10 з яких вона спроєктувала та побудувала.

Яким був 2021 рік для Ribas Hotels Group у цифрах і фактах:

Розширення портфеля

Рік, що минув, став плідним для Ribas Hotels Group за кількістю нових об'єктів. Ми розпочали його з першого місяця роботи нового готелю Ribas Karpaty – знакового для мережі, першого під брендом Ribas у Буковелі (Івано-Франківська область). Він зробив справжній прорив на ринку та демонстрував високі показники весь рік.

У травні 2021 року ми взяли в управління діючий готель Helios by Ribas у Буковелі та Lucky by Ribas у Затоці Одеської області. Вже у грудні 2021 року відбулося тестове відкриття готелю Ribas Rooms Lutsk у Луцьку та апарт-готелю WOL.121 в Одесі.

На етапі проєктування та будівництва наразі також перебувають: WOL.45, WOL Black і Ribas Lviv у Львові; готель Ribas Ternopol у Тернополі; Ribas Frankivsk у Івано-Франківську; два об'єкти під новим брендом 2be hotels у Києві. Загальна площа майбутніх проєктів становить понад 30 000 м2.

Діджитал-прориви

Ribas Hotels Group стала першою готельною мережею в Україні, яка запровадила технологію передачі даних через штриховий код програми Дія під час реєстрації. Використання цифрових технологій у роботі готелів мережі – ще один крок до покращення рівня сервісу в країні.

https://www.youtube.com/watch?v=8GFfIZE_G2U

Крім того, ми запустили програму розвитку мережі апарт-готелів by Ribas за франчайзингом у партнерстві з девелоперами. Так, Ribas Hotels Group передає девелоперським компаніям свої технічні стандарти та дизайн-проєкти апарт-готелів і прибуткових будинків WOL Home+Hotel by Ribas, супроводжує їхні проєктні та будівельні підрозділи, посилює відділ маркетингу та продажів. Після введення в експлуатацію готелі передаються в управління нашій компанії.

Також у 2021 році ми розпочали роботу над запуском мобільного додатка «Ribas Інвестор». Він надаватиме вкладникам мережі апарт-готелів Ribas Hotels можливість відстежувати всі інвестиційні дані у їхньому смартфоні. Кожен інвестор зможе швидко отримувати актуальну фінансову аналітику й інформацію про стан придбаного об'єкта, а також відслідковувати продаж готельних проєктів із прогнозами результатів на майбутнє.

Минулого року ми продали 5 франшиз глемпінгів Mandra. Глемпінг – це туризм люксової категорії, що поєднує відпочинок на природі та всі зручності цивілізації. Кожен відвідувач отримує високий рівень обслуговування та проживає в максимально комфортних умовах, насолоджуючись дивовижними видами природи.

У цьому проєкті ми пропонуємо інвесторам готовий успішний бізнес, реалізований на основі практичного досвіду, сили й експертності компанії Ribas Hotels Group. Варто зазначити, що глемпінг Mandra став проривом року та фіналістом премії Ukraine Tourism Awards 2021.

Крім того, ми разом із проєктними командами для натхнення запустили Telegram-канал Hospitality design inspiration. У ньому зібрані й описані найефективніші та найцікавіші дизайн-рішення в готелях з усього світу.

Ще одним проєктом компанії є Telegram-чат Готельєри UA. Він об'єднує фахівців з усієї країни. Там вони діляться своїм досвідом і допомагають один одному для спільної мети – розвитку готельного ринку України.

Активна позиція

Ribas Hotels Group є трендсеттером готельного бізнесу та туризму в Україні. Наша мета – формувати ринок і створювати корисний контент, який допоможе підвищити сервіс в Україні.

У Ribas Hotels Group активна позиція, ми на своєму прикладі показуємо, що потрібно брати участь у виставках, спілкуватися, знайомитися та ділитися досвідом. Так, у 2021 році ми відвідали багато галузевих заходів, серед яких: #forumRED, Forbes Tech, New Economy Investments Day, 6-ий Львівський Форум готелярів і рестораторів, бізнес-форум в Івано-Франківську, виставка «ТурЕКСПО», VI Всеукраїнський готельний форум «Академії гостинності», RAU Expo 2021, International Hospitality Awards, INVESTMENT FORUM 2021, виставка «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ», Odesa Investment Promotion Forum & Odesa Region, мініконференція Estate Club, Odessa Business Forum та інші.

Крім івент-активності ми також утримували позиції в пресі. Так, за 2021 рік вийшло понад 40 публікацій зі згадкою про Ribas Hotels Group. Про нас писали: ІА «Інтерфакс-Україна», Investory News, Property Times, MC.today, Commercial Property, «Економічна правда», delo.ua, STAY.MANAGEMENT, «Новое Время», «Фокус», InVenture. Крім того, ми створили 30 унікальних статей на корпоративному блозі та активно вели соціальні мережі Facebook (Керуюча компанія Ribas Hotels Group і Мережа готелів Ribas Hotels) та Instagram (Ribas Hotels і Ribas Hotels Management)

На ютуб-каналі «Ribas. Все про готельний бізнес» ми випустили 27 різних відео, включаючи інтерв'ю з експертами готельного бізнесу та нерухомості. У своєму відеоблозі ми ділимося досвідом і знаннями команди, які допомагають краще розуміти специфіку готельного бізнесу в Україні та за її межами.

Результатом активної позиції на ринку стало те, що кейс Ribas Hotels Group привернув увагу такого відомого лідера громадської думки, як Євген Черняк, і ми записали інтерв'ю в готелі Ribas Karpaty для ютуб-каналу Big Money.

Ребрендинг

Кінець року запам'ятався приємним перевтіленням бренду Ribas Hotels Group. За минулий рік ми пройшли великий етап становлення та розширення. Кількість професіоналів у команді зростає з кожним місяцем, і цього року збільшилася з понад 150 до 570 людей. Це стало поштовхом до деяких змін. Так, наприкінці 2021 року ми провели ребрендинг, серед завдань якого:

Весь 2022 рік Ribas Hotels Group задаватиме тренди на ринку, культивуватиме та допомагатиме іншим знайти свій шлях у розвитку та творенні. Ми хочемо бути прикладом для інших готелів, бізнесів і людей, які стикаються з нами.

Плани на 2022 рік

Наступного року ми плануємо вплинути на зміну культури туризму в Україні. Так, ми хочемо вивести сервіс в індустрії гостинності на новий рівень, запустивши Ribas School of Hospitality, де будемо ділитися своїм досвідом з готельєрами.

Також у планах проводити розвиток туристичної сфери за допомогою створення концептуальних, сучасних продуктів. Ми будемо організовувати та/або брати участь в освітніх активностях, а також співпрацювати з іншими брендами.

Компанія Ribas Hotels Group у 2022 році розвиватиме нові туристичні напрямки та створюватиме унікальні продукти в невеликих містах, співпрацюючи з місцевою владою.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити важливі новини індустрії гостинності!