Захід став майданчиком для конструктивного діалогу, висловлювання та обговорення різноманітних думок між владою, девелоперами, архітекторами, будівельниками та громадським сектором

14 грудня в Києві пройшов перший УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, в рамках якого учасники висловили власні думки, бачення та обговорили Формулу відбудови України.

Захід став майданчиком для конструктивного діалогу, обміну ідеями між владою, девелоперами, архітекторами, будівельниками, виробниками будівельних матеріалів, громадським сектором та іншими учасниками галузі. Важливим питанням конгресу стала проблема повернення з за кордону українців, без яких поновлення України неможливе.

Програма складалася з дискусійних панелей, виступів та презентацій експертів з різних напрямків, а також батли між учасниками конгресу на теми відбудови.

«Наш конгрес – це платформа, на якій ми надаємо можливість взаємодіяти різним командам та компаніям, а також висловити свою думку з приводу того, як Україні найкраще всього рухатись надалі в контексті відбудови», – розповів організатор УКРАЇНСЬКОГО БУДІВЕЛЬНОГО КОНГРЕСУ Ігор Парубський.

Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group зазначив: «Для відбудови України вже створюються та будуються якісні проєкти, що будуть забезпечувати нові робочі місця. Це проєкти, які будуть приваблювати українських та іноземних інвесторів для вкладання більшого економічного ресурсу саме в нашу країну. І після закінчення війни та майбутнього вступу України до ЄС, ми будемо спостерігати неодмінне збільшення цін на нерухомість в нашій державі. Впевнений, що нам зі свого боку буде що запропонувати тим, хто цікавиться готельною прибутковою нерухомістю».

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!