Члени Odesa Business Club, після консультацій з командуванням Збройних Сил України, зібрали 51,09 млн грн для вирішення нагальних потреб ЗСУ. Ribas Hotels Group передала 1,5 мільйона гривень у цей збір. Так, СЕО компанії Артур Лупашко переказав 1 млн, а підписники наших соцмереж зібрали майже 500 000 грн.

На зібрані кошти було придбано дистанційно керовані вогневі станції та M2 Browning до них, а також інтеграція обладнання з гусеничними платформами, логістика та навчання інженерів і операторів, що будуть безпосередньо працювати з цим обладнанням. Ця закупівля допоможе захисникам уражати різноманітні ворожі цілі та відбивати атаки дронів, від яких страждають українські міста.

«Бізнес має бути особливо відповідальним у складних для держави умовах та максимально підтримувати її. Тому ми долучилися до збору коштів для Збройних Сил України, ініційованого Odesa Business Club влітку минулого року. І сьогодні нарешті ми можемо поділитися результатами. Разом ми зібрали понад 50 млн гривень, це вражаючий результат! Обладнання, закуплене на зібрані кошти, вже передане на потреби військових. До цього збору долучилися і ви – наші гості та підписники. І ми вдячні вам!» – зазначив Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Загалом у зборі взяли участь 34 компанії, очільники яких є учасниками Odesa Business Club.

Варто зауважити, що минулого року Артур Лупашко отримав подяку від Валерія Залужного, Головнокомандувача Збройних Сил України, за активну громадянську позицію, патріотизм, та допомогу Збройним Силам України. Загалом за 2023 рік Артур Лупашко перевів 3,4 мільйона гривень на потреби ЗСУ через фонди та напряму командирам, які потребували допомоги.

Ми раді брати участь у таких ініціативах і разом наближати Україну до Перемоги!

Підписуйтесь на наш блог, що бути в курсі тенденцій ринку гостинності!