Питання зірковості готелів є суттєвою складовою у розвитку готельного бізнесу, а також має вирішальне значення для потенційних гостей. Ця інформація дає змогу людям вибирати найоптимальніші умови для розміщення. Зірки об’єкта – це офіційне підтвердження надання якісних послуг, різноманітності сервісу та гарантія безпеки.

Наприкінці січня готель Ribas Rooms Lutsk у Луцьку офіційно отримав категорію 3 зірки. Це цікавий кейс у нашому портфоліо. Для цього проєкту нам вдалося оперативно зібрати команду, налаштувати правильну комунікацію, у тому числі з органом сертифікації. Так, на початку співпраці готель був майже добудований, ми ж за два місяці просто довели його до ідеалу, дотримуючись усіх вимог ДСТУ категорії 3 зірки.

У результаті об’єкт отримав зірковість за місяць після відкриття, з першого засідання комісії. Це ще раз доводить те, що довіряти подібні «життєво важливі» рішення для проєкту необхідно професіоналам із досвідом.

Важливо зазначити, що зірковість дає змогу, в межах Законодавства України, розмістити в будівлі готелю зал ігрових автоматів або казино, залежно від кількості зірок об'єкта. Це гарантує отримання стабільного доходу та збільшення прибутку від орендної плати. У проєкті Ribas Rooms Lutsk саме отримання зірок і було таким важливим, оскільки власник будівлі хотів розмістити там ігрові автомати.

Історія Ribas Rooms Lutsk

Ми підписали договір із власником будівлі під готель, який був готовий на 90% у Луцьку. Ribas Rooms Lutsk – це сучасний і стильний дизайн, створений студією Design House Colibri під керівництвом Ірини Козачук, її головного архітектора та дизайнера, центральна вулиця міста, 25 номерів, зона для сніданків, паркінг, коворкінг і приміщення під гральний бізнес.

За 2 місяці ми зібрали та навчили сильну команду, провели технічний аудит будівлі готелю й усунули недоліки, згідно з нашими вимогами, укомплектували необхідним обладнанням і текстилем, налаштували програмне забезпечення та запустили маркетинг і продажі номерів. Це дало змогу готелю запуститися з великим успіхом.

Загалом будівництво об'єкта, сума інвестицій у який становить близько 40 мільйонів гривень, тривало 16 місяців. Готель Ribas Rooms Lutsk відкрився 15 грудня 2021 року і з того моменту успішно працює з рейтингом 9.6 на Booking.com. Його площа становить 820 м2. Середня площа номера – 23 м2.

Наступним проєктом у нашій мережі буде Ribas Rooms Bila Tserkva, відкриття якого ми запланували на літо 2022 року.

Ribas Rooms Hotels – суббренд сучасних готелів мережі Ribas Hotels. У найближчі 3 роки планується відкриття об'єктів під цим брендом у 15 містах України – туристичні локації та найбільші обласні центри України. Компанія Ribas Hotels Group веде активну роботу з пошуку ділянок і недобудов на придбання у цих містах.

Підписуйтесь на наш блог, тут Ви знайдете багато цікавих кейсів!