Ribas Hotels Group, міжнародний готельний оператор, і індонезійська компанія PT VERTIKAL INDONESIA, успішно підписали Меморандум про здійснення партнерської господарської діяльності з системи та стандартизації ведення готельного бізнесу й управління апартаментами Just Residence.

Just Residence – закритий комплекс апартаментів, створений для тих, хто шукає свій затишний куточок на Балі. Комплекс розташований в неймовірній локації – на півострові Букіт. Його перлина – найінстаграмніший пляж Melasti Beach. Від комплексу до пляжу їхати 5 хвилин на байку.

Площа Just Residence становить понад 5000 м2. Це 14 окремих корпусів, що включають 4 поверхи кожен.

Серед інфраструктури комплексу: паркувальні місця для машин та байків, тропічний басейн, тренажерний зал, кафе та ресторани, магазин з європейською їжею, зона відпочинку на руфтопі на кожному корпусі, коворкінг, бутіки, конференц-зал.

Згідно домовленості, компанія PT VERTIKAL INDONESIA бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Ribas Hotels Group бере на себе такі зобов'язання у проєкті:

Будівельна компанія PT VERTIKAL INDONESIA 16 років працює на ринку Індонезії. В її портфелі понад 40 реалізованих проєктів. Компанія отримала 2 премії Discovery Channel.

Ribas Hotels Group працює на ринку 10 років. Нині в портфелі компанії Ribas Hotels Group перебувають 28 готелів. На стадії проєктування та будівництва ще 28 проєктів в Україні та світі.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!