27 лютого 2023 року український національний готельний оператор Ribas Hotels Group і девелоперська компанія SENSAR Development успішно підписали Меморандум про здійснення партнерської господарської діяльності за системою і стандартизацією ведення готельного бізнесу й управління комплексом апартаментів готельного типу WOL by Ribas, створеному на території комплексу Smart Hill.

Апарт-комплекс розміститься у місті Яремче (Буковель) на вул. Свободи, 311. 11-поверховий об`єкт пропонуватиме 315 апартаментів площею від 13,6 до 60 м2.

Його інфраструктура включатиме SPA-салон і ресторан з терасами на даху, комерційні приміщення, коворкінг, спортивний зал, зону патіо, підземний і наземний паркінги, а також власне автономне укриття.

Будівництво об`єкта стартувало 1 квітня 2023 року. Завершити його планують у 4 кварталі 2024 року.

Девелоперська компанія SENSAR Development бере на себе такі зобов’язання у проєкті:

Готельний оператор Ribas Hotels Group бере на себе такі зобов’язання у проєкті:

За словами Марка Марченка, засновника SENSAR Development, основними критеріями, що вплинули на вибір Ribas Hotels Group як готельного оператора стали ціль, принципи та стратегія компанії: чітко, прозоро, професійно. «SENSAR Development будує свою стратегію не тільки на будівництві, а й на додатковому та постінвестиційному сервісі. Ми прагнемо, щоб наші інвестори мали "готовий бізнес", а не "мертві" квадратні метри», – прокоментував він.

Планова завантаженість комплексу WOL by Ribas | Smart Hill становить 55%. Середній тариф – 2500 гривень. Щодо повернення інвестицій, гарантується 10% річних (від $4500 на рік у вигляді чистого прибутку інвестора).

«Кількість проєктів дохідної нерухомості на заході Україні нині стрімко збільшується. Так, за 5 років об’єкти у західній частині країни коштуватимуть вдвічі більше, ніж зараз. Крім того, щомісяця собівартість будівництва дорожчає. Тож вкладаючи кошти в об’єкт дохідної нерухомості зараз, за рік можна очікувати, що його ціна збільшиться на 15-20%», – зауважив Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Ribas Hotels Group

У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні готельного оператора Ribas Hotels Group перебувають 26 об’єктів. 10 із них компанія спроєктувала та побудувала. Номерний фонд – понад 1000 номерів.

SENSAR Development

Забудовник, експерт у сфері проєктування, будівництва й експлуатації девелоперських проєктів. З 2018 року активно будує житлові комплекси, інвестиційні проєкти SMART Line та комерційну нерухомість.

Інвестуйте та відпочивайте з Ribas Hotels Group!

Контакти
Відділ продажу
м. Львів, вул. Шевченка, 73
+38 (068) 707 09 08
+38 (066) 707 09 08