У червні в Києві пройшов інвестиційний форум Invest Forum. Setup. Відчуття, що інвестори та підприємці потребують відповідей на актуальні питання та прогнози, а також розуміння, що такі заходи сприяють розвитку українського інвестиційного співтовариства, спонукали SENSAR Development організувати масштабну інвестиційну подію.

Програма заходу включала 8 годин змістовного контенту, безліч можливостей для нетворкінгу з понад 1000 учасниками та численні практичні кейси з різних сфер інвестування. На сцені виступили 18 провідних спікерів, які поділилися своїм цінним досвідом та ефективними рішеннями.

Серед учасників: Андрій Оністрат — офіцер ЗСУ, колишній Голова спостережної ради, власник банку, Дмитро Карпіловський — засновник найбільшої спільноти інвесторів в Україні «УкрІнвестКлуб», Ерік Найман — керуючий партнер інвестиційної компанії HUG'S, Ігор Мазепа — генеральний директор Concorde Capital, Марк Марченко — CEO, засновник SENSAR Development, Михайло Подоляк — радник голови Офісу Президента України, політтехнолог, антикризовий менеджер, Олена Унаньян — директорка з розвитку ЛУН, Тарас Кицмей — співзасновник та член Ради директорів компанії SoftServe, Псюк Олег — фронтмен KALUSH та KALUSH ORCHESTRA, бізнесмен, продюсер, музикант, Юлія Косенко, CEO Ribas Management.

Юлія Косенко виступила з темою «Як працює керуюча компанія та яка її роль в девелоперських проєктах: апарт-готелі та котеджі». Вона розповіла, що готелі можуть приносити прибуток навіть під час війни, проте потрібно якісно пропрацювати їх концепцію та запропонувати унікальний сервіс.

Так, спікерка навела приклад готелів мережі Ribas Hotels Group. Наприклад, середня завантаженість готелю Ribas Karpaty за 2023 рік становила 54,9%, а відсоток виконання плану з прибутку — 104%. Ще один об’єкт у Буковелі — WOL.07 — продемонстрував середню завантаженість за рік 52,8%, а відсоток виконання плану з прибутку — 115,8%. Готель DIDUKH Eco-Hotel & SPA, що відкрився взимку 2023 року, з того моменту демонстрував середню завантаженість 59,1%, а відсоток виконання плану з прибутку — 102%. І причиною цьому є правильно обрана керівна компанія, що забезпечує професійне обслуговування.

Крім того, Юлія Косенко розповіла про те, що згідно з дослідженням, проведеним Gradus Research для Ribas Hotels Group, переважна більшість українців (85%) позитивно ставиться до відпочинку в межах України під час воєнного стану. 51% опитаних вже вже планують відпустку в Україні цього літа. Тож українські готелі готові приймати гостей.

У межах події Ribas Hotels Group також відсвяткувала десятиріччя компанії. Ми дякуємо всім партнерам і гостям за довіру!

Ribas Hotels Group рада бути частиною подій, що сприяють розвитку інвестиційного ринку України.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!