Готельний оператор Ribas Hotels Group в межах активного розширення професійної діяльності на міжнародному ринку взяв у керування комплекс вілл Moon Rock Villas і апарт-готель Big Waves Berawa, розташовані на острові Балі (Індонезія). Реалізація проєктів відбувається у партнерстві з компанією Big Waves Development.

Апарт-готель Big Waves Berawa розташований у популярній туристичній локації – в Чангу. Він неодмінно стане магнітом для туристів. Об’єкт включає басейн, а також безліч інфраструктури у пішій доступності. Його концепція полягає у створенні затишного місця для глибинного відпочинку, що відбуватиметься завдяки дружньому ком'юніті, наповненню та атмосферним балійським інтер`єрам. Введення об’єкта в експлуатацію заплановано на 2024 рік. Це вже другий апарт-готель на острові Балі, яким керує Ribas Hotels Group. У червні компанія взяла в керування проєкт Anta Residence Canggu.

Moon Rock Villas – це комплекс вілл в заповідній зоні, оточений рисовими терасами, джунглями та тиковим лісом. Об’єкт має різноманітну інфраструктуру: торговий центр, зоопарк, храм, супермаркет, ювелірну майстерню і великий бутик прикрас, парк птахів, ресторан здорового харчування, парк рептилій, центр екстремальних видів спорту. Варто зауважити зручну логістику – 20 хвилин до району Санур і пляжі​​в, а також 20 хвилин до Убуду.

Вілли передбачають 2 види планувань: перший – з однією спальнею, площею 90 м2 разом з басейном, другий – з двома спальнями, площею 130 м2 з басейном. Реалізація комплексу розпочалася у липні 2023 року, а його завершення планується в липні 2024 року. Земельну ділянку було орендовано на 25 років з гарантованим правом продовження оренди ще на 25 років.

Ribas Hotels Group працює на ринку з 2014 року. У комплексному управлінні та ексклюзивному бронюванні компанії Ribas Hotels Group перебувають 28 об'єктів. Шість з яких компанія спроєктувала та побудувала. Це міські, пляжні та гірськолижні готелі. Загальний номерний фонд оператора становить понад 1000 номерів. Нині компанія розвиває об’єкти в таких країнах, як Польща, Чорногорія, Австрія, Швейцарія, Німеччина, Грузія, Вірменія, Італія та країни Східної Азії.

Інвестуйте та відпочивайте з Ribas Hotels Group!

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!