Котеджне містечко «Павза Village & SPA» включатиме 68 котеджів з терасами та розвинену інфраструктуру. Об’єкт буде введено в експлуатацію у 3 кварталі 2025 року. Це інвестиційний проєкт, що пропонує дохідність 16%.

Ribas Hotels Group взяла в керування котеджне містечко «Павза Village & SPA». У Меморандумі про співпрацю, укладеному 27 березня 2024 року, сторони домовились, що компанія EFFECTBUD Developer відповідає за будівництво котеджного містечка відповідно до загальних технічних норм та стандартів Ribas Hotels Group, а також за проведення оздоблювальних робіт, продажі та клієнтську підтримку. Натомість Ribas Hotels Group, зі свого боку, контролює всі етапи будівництва, забезпечує дотримання всіх вимог та стандартів зведення котеджного містечка. Крім того, компанія відповідальна за створення креативної та архітектурної концепції, дизайну та комплектації об’єкта. Після введення в експлуатацію вона займатиметься його керуванням.

Містечко розташоване біля річки в оточенні гір. Воно дасть можливість гостям повернутися у дитинство на дачу до бабусі та зібрати яблука, сходити на поле, залізти на горище, де сушаться гриби та квіти.

Загальна площа «Павза Village & SPA» становить 4309 м2. Кожен будинок має власне подвір’я. Крім того, у котеджному містечку розміститься ресторан, кафе біля мосту, басейн, SPA, кінотеатр, загальні зони для відпочинку і активностей на відкритому повітрі, паркінг.

Ribas Hotels Group – це міжнародна керівна компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Вона була заснована в Одесі та працює на ринку вже 10 років. У комплексному керуванні й ексклюзивному бронюванні готельного оператора Ribas Hotels Group перебувають 28 об’єктів.

EFFECTBUD Developer працює на будівельному ринку 18 років. Компанія пройшла шлях розвитку від забудови малоповерхового житла до девелопера, що здійснює реалізацію масштабних проєктів (багатоповерхових торгових центрів, багатоквартирних будинків та об’єктів готельно-інвестиційної нерухомості).

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!