На Invest Weekend у Буковелі, Артур Лупашко, керівник Ribas Hotels Group, виступив з мотивуючою промовою та візією майбутньої України у 2030 році. Його мотивуюча промова наповнена глибоким оптимізмом та вірою в потенціал країни досягнути значних успіхів у найближчому майбутньому.

«Давайте на хвилинку уявимо, що зараз 2030 рік. Україна переживає вражаючий економічний підйом. Після перемоги та відновлення вона стала однією з найбільш привабливих країн для інвесторів та підприємців на континенті», – сказав Артур Лупашко під час виступу.

Він особливо відзначив важливість повернення вимушених переселенців: «У 2030 ми всі живемо у своїх рідних містах, та мільйони українців, які колись виїхали за кордон — вже повернулись додому. Вони привезли із собою нові знання та досвід роботи в передових світових компаніях».

Також Артур Лупашко переконаний, що за цей час Україна вже стане повноправним членом Євросоюзу та окремо акцентував на важливості туризму для ефективного економічного розвитку країни: «Туристи з усього світу приїжджатимуть подивитись на нашу неймовірну, мальовничу, інноваційну країну. Туризм стає однією з ключових галузей економіки».

Відбудова України – наразі найважливіший аспект, на який звернув увагу Лупашко під час промови. Він запевнив, що до 2030 року, завдяки потужній міжнародній підтримці на відновлення, українська економіка активно зростатиме, а нові міста та курорти будуватимуться. Що у свою чергу, буде приваблювати людей з усього світу подорожувати в Україну відпочивати, а також працювати.

Крім того, CEO Ribas Hotels Group, зазначив, що протягом наступних років наша країна матиме потужний глобальний вплив на світовій арені, зокрема завдяки інноваціям: «Україна стане визнаним гравцем на світовому ринку, конкуруючи з економічними лідерами та надихаючи світ своєю креативністю та інноваціями. Почався новий етап в історії нашої країни, де кожен може реалізувати свої амбіції без обмежень. Це час, коли креативність, підприємництво та інновації стають двигунами прогресу».

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!