Буковель – це одне з найпопулярніших місць для відпочинку в Україні. Взимку тут панує особлива атмосфера зимової казки. Готелі на курорті пропонують SPA, чани та прокат спорядження для зимових видів спорту. Ми підготували підбірку затишних готелів мережі Ribas Hotels для поїздки з родиною, в деяких з них нині проходять акції.

Graal Resort by Ribas

Це сучасний ретрит-готель, що чудово підходить для сімейного відпочинку. Він розташований неподалік від підйомника 1R. На курорті діє прокат гірськолижного спорядження, є багато трас для сноуборду та лиж. Обладнані траси для дітей. Для новачків у гірськолижному спорті працюють інструктори.

У Graal Resort by Ribas облаштований SPA-центр, хамам, сауна, басейн. Також на території готелю є ресторан з елегантним і лаконічним дизайном, де подають як традиційні українські, так і страви європейської кухні.

У готелі нині проводиться низка знижок та цікавих заходів:

  1. З 17 січня по 24 лютого в мережі спортивних клубів EnerGym (Київ та Буча) відбудеться розіграш проживання в Graal Resort by Ribas на 3 ночі. У межах конкурсу буде оголошено про старт «заїзду» на тренажерах, рівному кількості кілометрів до Буковелю, які буде вирахувано у кожного з клієнтів. Перший, хто здолає дистанцію, отримає можливість безкоштовно відпочити у готелі.
  2. З 19.01 по 21.01 і з 14.02 по 16.02 у готелі відбудеться ретрит «Перевтілення». Щоб потрапити на нього напишіть нам у особисті повідомлення в Facebook чи Instagram.

Забронювати номер та дізнатися деталі акцій та заходів можна за посиланням.

WOL.07 by Ribas

Цей апарт-готель пропонує затишний відпочинок як вдома. Він включає комфортабельні номери з кухнею. Це дає змогу гостям залишитись там ще довше.

Комплекс WOL.07 by Ribas розташований в самому центрі гірськолижного курорту Буковель, біля 7 лижної траси.

Серед додаткових сервісів він пропонує панорамний SPA-центр на даху комплексу, фітнес-зал та лижну кімнату.

Окрім SPA, в апарт-готелі пропонують унікальні програми для релаксації, реабілітації, оздоровлення та корекції фігури. Тож у WOL.07 by Ribas можна поєднувати відпочинок, оздоровлення та лікування.

Якщо плануєте відвідини готелю на термін від 3-х днів, долучайтеся до нової медичної програми, до якої входять: консультація фізичного терапевта, фізіотерапевтичні процедури, пресотерапія, бальнеологічні процедури. Детальна інформація доступна на сайті готелю або за запитом в особисті повідомлення в Facebook чи Instagram.

Бронюйте номер за посиланням.

Ribas Karpaty

Вікна гірськолижного готелю Ribas Karpaty виходять на гори, ліс та річку Прутець. Відпочинок тут припаде до душі як любителям екстремальних видів спорту, так і сім'ям з дітьми.

В готелі облаштований ресторан з виходом на терасу, коворкінг з панорамним видом на гори, басейн, фінська і римська сауни, джакузі, масажні кабінети та велика SPA-зона.

Він розташований біля підйомника. На курорті діє прокат гірськолижного спорядження, є багато трас для сноуборду і лиж. Для дітей передбачені безпечні ділянки для катання на санках, а для початківців пропонуються послуги інструктора.

Забронювати номер можна за посиланням.

DIDUKH Eco-Hotel & SPA

Це гірськолижний готель з автентичною українською атмосферою. Тут можна забути про будні, поринувши в атмосферу українських обрядів та звичаїв. З вікон номерів відкривається неймовірний вид на гори, який можна спостерігати прямо з ліжка. Інфраструктура об’єкта включає власний паркінг на території, видовий ресторан SAZHA з концепцією української кухні, критий басейн, сауну, хамам, душ вражень, джакузі, масажний кабінет, конференц-зал, лижну кімнату.

Бронюйте номер у готелі за посиланням.

Helios by Ribas

Це готель преміумкласу, розташований біля підніжжя гори на висоті 920 метрів над рівнем моря. До складу готелю входять ресторан, SPA (хамам, фінська сауна, басейни, джакузі з мінеральною водою), дитяча та лижна кімнати, паркінг.

Забронювати номер можна за посиланням.

Мандруйте та відпочивайте з Ribas Hotels Group!

Підписуйтесь на наш блог, щоб бути в курсі тенденцій ринку гостинності!