Мережа готелів Ribas Hotels та коктейльний бар The Fitz об’єдналися заради вашого задоволення. Запрошуємо у світ насолоди авторськими коктейлями легендарного одеського бару The Fitz серед Карпатських гір у готелях Ribas Hotels – Ribas Karpaty і DIDUKH Eco-Hotel & SPA. Це дасть змогу розслабитися після активного дня в горах і подарує вашій відпустці незабутній смак!

«Мережа готелів Ribas Hotels завжди рада цікавим колабораціям. На цей раз ми об’єдналися з баром The Fitz, щоб гості наших готелів у Буковелі отримали ще більше задоволення від перебування в нас. Занурюйтесь у відпочинок в наших готелях та куштуйте неймовірні коктейлі!» – прокоментував Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Починаючи з січня, у вас буде змога скуштувати 13 нових коктейлів від The Fitz зі спеціального меню під назвою «Занурюйся. Вперше. Серед гір», яке буде доступним лише у готелях Ribas Hotels! Так, на барі готелів у січні та лютому вас особисто зустрічатиме топ-бартендер The Fitz, щоб приготувати вам ексклюзивні напої. Також є можливість замовити їх одразу в номер.

«З Ribas Hotels нас обʼєднує багаторічна дружба, і тому ми з радістю відгукнулися на пропозицію обʼєднатися та поділитися своїм міксологічним досвідом. Так, відтепер всі кращі коктейльні здобутки The Fitz можна спробувати у карпатських готелях компанії, щоб гірський досвід був ще більш захоплюючим, елегантним та “смачним”», – розповів Максим Лагунов, засновник ресторанної компанії Buro201, що є власником коктейльного бару The Fitz.

Підкорюйте засніжені схили та відкривайте нові смакові відчуття у Ribas Karpaty і DIDUKH Eco-Hotel & SPA!