Ribas Hotels Group взяла в керування новий готель DIDUKH у Буковелі. 5-поверховий комплекс включає 18 номерів з сучасним дизайном в українському стилі. У оформлені використано натуральні матеріали (дерево, камінь), а елементи декору пов'язані з українськими традиціями (колосся пшениці, макраме).

Концепція комплексу полягає у створенні затишного місця, де гості можуть забути про всі турботи та метушню, насолодитись тишею та красотою Карпат і перезавантажитись не виходячи за територію готелю.

Інфраструктура об’єкта включає: власний паркінг на території, видовий ресторан SAZHA з зірковим шеф-кухарем Юрієм Діденко, критий басейн, сауну, лазню, хамам, душ вражень, джакузі, масажний кабінет, конференц-зал на 60 осіб, лижну кімнату.

«Ми взяли в керування готель DIDUKH, і вбачаємо в ньому відображення філософії Ribas Hotels Group. Тут все зроблено з увагою до деталей, а сервіс орієнтований на максимальний комфорт гостей. Я вважаю, що наше співробітництво дозволить створити дійсно комфортне місце, в якому кожен зможе віднайти для себе українські традиції», – прокоментував Артур Лупашко, готельний девелопер, засновник Ribas Hotels Group.

«Концепція DIDUKH полягає у сімейному відпочинку в традиційній українській атмосфері. Тут гості зможуть скуштувати 12 страв за великим столом, спалити Дідуха, загадувати бажання, поворожити та спробувати ще багато цікавого. Ми хотіли, щоб святкування не закінчувалися, тому зробили так, що кожен день в готелі DIDUKH – це свято», – розповів Костянтин Усов, керуючий готельного комплексу DIDUKH.

Варто зауважити, що нині готель працює в тестовому режимі. Проте незабаром заплановане його повноцінне відкриття.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!