Вже в червні відбудеться відкриття котеджного містечка MANDRA MORION у с. Микуличин, Івано-Франківська область. Це новий проєкт під керуванням Ribas Hotels Group. Девелопером коттеджного комплексу​​ є MBA DEVELOPMENT.

MANDRA MORION – це справжня оаза спокою на полонині висотою понад 900 метрів, де кожен може знайти щось для себе. Він пропонує не лише комфорт і приватність, а й неперевершений вид, який зачарує гостей в будь-яку пору року.

«Для мене MANDRA MORION – це, передусім, гармонійна архітектура, де ти навіть не відчуваєш, що живеш у будинку, а ніби усамітнений серед природи. Це спокій, краса і захоплення, час для себе», – зауважив Максим Братко, співзасновник MBA DEVELOPMENT.

Котеджне містечко має чудову локацію, звідки можна за 25 хвилин доїхати машиною до курорту Буковель, а за 15 хвилин до залізничної станції «Татарів-Буковель».

На території розташовано 20 затишних двомісних котеджів з терасами та панорамним видом. Кожен з них обладнаний усім потрібним для комфортного проживання. Крім того, в комплексі також розміщено ресторан, басейн, паркінг, чани, видову гойдалку, місця для барбекю.

Бронюйте котедж у MANDRA MORION та занурюйтесь у пригоди та незабутній відпочинок!

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!