Готельний оператор Ribas Hotels Group, у партнерстві з девелоперами, починає розвиток мережі апарт-готелів by Ribas з франчайзингу.

Згідно з новою програмою, ми передаватимемо девелоперам усі свої технічні стандарти та дизайн-проєкти, супроводжуватимемо їх проєктні та будівельні підрозділи, посилюючи відділ маркетингу та продажів.

Так, за умовами партнерства, після введення в експлуатацію апарт-готель переходитиме до управління Ribas Hotels Group. Продаж апартаментів здійснюється під час будівництва об'єкта. Прибутковість від операційної діяльності апарт-готелів оцінюється у 8-20% річних. Високий показник повернення інвестицій викликаний ефективним використанням площ та оптимізацією витрат на обладнання юніту.

Крім того, в об'єктах під нашим управлінням буде передбачена гнучка система тарифікації проживання, що сприятиме збільшенню їх завантаження.

Перший об'єкт суббренда WOL, який надалі реалізовуватиметься за франшизою, відкриється в Одесі у лютому 2022 року.

Згідно з нашим планом, наступного року мережа поповниться ще двома апарт-готелями в Одесі та Львові. Загалом ми плануємо створити десять інвестиційних проєктів апарт-готелів у різних регіонах України.