Edem Resort Medical & SPA – це медичний центр, який включає п'ятизірковий готель, гольф-клуб, 4 ресторани, банкетні зали, стайню та багато іншого. Він розташований за 25 км від центру Львова, в с. Стрілки і є одним з найбільших у Центральній Європі готельних об'єктів. Загальна площа гостьової території становить близько 100 га.

Цей центр відвідують найбагатші люди України та інших країн. Середній чек тижневого проживання у комплексі становить близько 5000-7000 євро на двох людей.

Номери

Найпопулярнішим у центрі Edem Resort Medical & SPA є однокімнатний люкс. Це пов'язано з тим, що він ідеально підходить для двох людей.

Також у комплексі можна розташуватись у двокімнатному номері. У ньому велика ванна кімната, окремі дві спальні. Всі меблі виготовлені в Україні в єдиному екземплярі, спеціально для цього готелю.

Крім того, Edem Resort Medical & SPА пропонує однокімнатні номери категорії superior. У готелі таких близько 15-ти. Це класичний однокімнатний номер для двох гостей.

«Незабаром ми робитимемо реконструкцію номерів. Ми розуміємо, що середній термін проживання у нас стає довшим. Коли ти живеш одну ніч у номері, тобі потрібно одне, а коли сім ночей – вже інше», – розповів Олексій Волошин, генеральний директор Edem Resort Medical & SPА. Так, за його словами, у комплексі передбачатимуть потреби гостей: наприклад, забирати порожню валізу на зберігання, бо вона лише «з'їдає» місце у номері. Також у готелі хочуть впровадити технологію автоматичного відкриття штор – вони відкриватимуться будильником. «Або, наприклад, багато дизайнерів зараз використовують діодну стрічку в готелях як денне світло. Але у нас буде пульт перемикання спектрів світла, і при вечірній підготовці номера до сну покоївка включатиме зелений діод. Він приємний, не такий дратівливий, як червоний або жовтий, і виробляє мелатонін – гормон сну. Так, гостю буде легше підготуватися до відпочинку», – поділився Олексій Волошин.

Додаткові послуги

Однією з особливостей Edem Resort Medical & SPA є те, що на території комплексу є стайня. Це створює особливий досвід для гостей. Наприклад, у центрі пропонують поїздку на кареті, запряженій кіньми, в Свірзький замок, де на постояльців чекає обід. Така денна пригода коштує близько 1000-1500 євро. «У luxury hospitality ти продаєш не лише послугу, а й experience – пережитий досвід. Можна провести півтори години в телефоні, сидячи в luxury-готелі, а можна розчесати коня, погодувати його, або вирушити в невелику подорож. Ось за це люди сплачують додатково великі гроші», – прокоментував Олексій Волошин.

Крім того, у Edem Resort Medical & SPA відкрили парк сучасної скульптури PARK3020. Його площа становить 8,5 га. Тут зібрано сучасні роботи українських скульпторів.

«Конкретно парк – це здебільшого меценатський проєкт. Проте наразі у нас стоїть цікаве завдання залучити сюди людей не лише з погляду того, аби заробити на вхідному квитку, а й гостей, які цікавляться сучасним мистецтвом», – розповів Олексій Волошин.

Новий простір

Незабаром у Edem Resort Medical & SPA відкриється нова медична будівля. Вона вдвічі більша за наявну. На трьох поверхах будівлі розташовуватиметься медичний центр, а на четвертому – номерний фонд. Тут буде кілька номерів, один із яких буде названий «Edem penthouse». Він буде включати коридор, гостьовий туалет, вбиральню, 5 спалень, великий атріум із зоною для гостей, каміном і баром.

Також у новому будинку припускають розміщення двох операційних. Так, у комплексі проводитимуть нетермінові планові операції.

«Найближчі 5 років у готелях з'являтимуться операційні. Мережі Four Seasons Hotels and Resorts і The Ritz-Carlton Hotel Company увійдуть у союзи з Charité або з іншими крутими медичними хабами, та створять об'єднання hospitality та медицини на одній площі, що в принципі вже є в Європі багато років. Але таких готелів дуже мало – близько 20 на всю Європу, включаючи Північну Африку, Арабські країни. Це пуста ніша, яка дуже швидко заповниться», – прокоментував Олексій Волошин.

Безпека

Багато уваги в Edem Resort Medical & SPA приділяють безпеці – як інформаційній, так і фізичній. У готелі зупиняються гості, для яких важлива приватність. Це характерно luxury-бізнесу у всьому світі. І постояльці бачать, що комплексу вдається створити таку атмосферу, де вони можуть розслабитися. Так, у готелі врахували вимоги та стандарти, які хотіли б бачити гості, та створили свою службу безпеки з понад 30 осіб.

Вплив пандемії на роботу

Комплекс Edem Resort Medical & SPA опинився у тій ніші готелів, які виграли від пандемії. Об'єкт спочатку працював на внутрішній туризм: до пандемії близько 75% гостей були українцями та 25% – іноземцями.

Загалом заміські готелі під час пандемії виявилися у виграші, порівняно з бізнес-готелями. Але Edem Resort Medical & SPA пощастило ще більше, оскільки охоплює і медичну сферу. Пандемія викликала те, що люди почали більше звертати увагу на своє здоров'я. Імунітет, anti-aging – це те, у що зараз інвестують величезні гроші в світі, тому об'єкти, в яких поєднується відмінний готельний сервіс і медична складова, користуються ще більшою популярністю.

Операційне управління готелем з Ribas Hotels Group. Детальніше за посиланням.

Дивіться повний відеоогляд на каналі Ribs Rooms:

Підписуйтесь на наш блог і канал Ribs Rooms, щоб не пропустити новини сфери гостинності!