На етапі проєктування готелю розробляється генеральний план ділянки будівництва, створюється об’ємно-планувальне рішення та дизайн. Довірте проєктування готелю фахівцям Ribas Hotels Group — ми створюємо не просто готельний бізнес, а ефективно працюючий бізнес.
1
Концепція — стратегічний документ, в якому описана унікальна перевага готелю, його вектор розвитку. З його допомогою можна сформулювати стратегічні та тактичні завдання, які необхідно буде виконати на наступних етапах.
Бізнес-план є короткою версією концепції та фінансової моделі проєкту. Його можна надати інвестору для презентації майбутнього проєкту.
2
Для реалізації ідей, зафіксованих в концепції, до проєкту долучається команда спеціалістів, що знаються на специфіці бізнесу — технологи, дизайнери, архітектори.
Проєктна команда контролює реалізацію проєкту та несе за нього повну відповідальність.
3
Це другий за важливістю документ в проєктуванні готелю. За допомогою технічного завдання матеріалізуються ідеї, описані в концепції — конкретизуються будівельні матеріали, визначається планування та інші важливі деталі.
ТЗ допомагає контролювати хід будівництва готелю та зробити його саме таким, як запланував інвестор.
4
На цьому етапі розробляється зовнішній вигляд будівлі, формується оточення, продумується функціональне призначення усіх приміщень. Цей етап передбачає створення проєкту планування та генерального плану території, розробка архітектури та екстер’єру, планувальних рішень, готується проєктна та робоча документація для будівництва.
Створюємо сучасні проєкти, що не втрачають популярності під час всього періоду окупності готелю.
Об’єкти, побудовані за проєктами Ribas Hotels Group, окупаються в 2 рази швидше.
В портфелі компанії 26 об’єктів, 6 з яких ми самостійно спроєктували та побудували.
Наш багатий досвід, талановита та динамічна команда допоможе створити не просто готель, а успішний високоприбутковий бізнес.
Будь-який готельний проєкт вимагає уважного підходу до розробки технічного завдання та деталей. Ми розроблюємо технічне завдання на проєктування. Воно включає в себе визначення кількості необхідних номерів, їхніх категорій та площі, технічних приміщень, приміщень для персоналу, загальної площі та розташування інфраструктурних об’єктів: лоббі, зал для сніданків, кафе та ін.
Від якості розробки технічного завдання залежить ефективне використання всієї площі готелю та його успішна робота в подальшому.
В нашому портфоліо 26 проєктів готельно-ресторанних комплексів в Україні. 6 з них вже реалізовані, 5 на етапі будівництва, один з яких знаходиться в Польщі.
У нас чотири партнери-підрядники по архітектурі, дизайну та робочому проєктуванню. Свої штатні керівники проєктів. Також ми готові залучити закордонних та українських підрядників для реалізації проєктів будь-якої складності та бюджету. У всіх випадках постановником завдань та контролером є керуюча компанія.
Існує кілька видів проєктів. Бізнес-проєктування включає в себе концепцію готелю, фінансову модель, бізнес-план та вибір ділянки забудови або об’єкта реконструкції. Вартість цього етапу — від 0,2% до 0,5% від загальної суми проєкту, але не менше 5000 у.о. Це відповідальний етап, на якому пропрацьовуються всі деталі та забезпечується повернення інвестицій.
При архітектурному плануванні розробляється зовнішній вигляд будови, функціональне призначення усіх приміщень, формується оточення, створюються креслення. Сюди входять об’єкт планування, генплан території, дизайн-проєкт, архітектура, екстер’єр, планувальні рішення, робоча та планувальна документація для будівництва.
Вартість цього етапу складає від 1% до 5% від загальної суми витрат на готель.
Залишити заявку
Чудово!
Дякуємо за ваше звернення.