27 грудня 2022 року в Києві відбулася Премія UKRAINIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2022, у межах якої було відзначено кращих представників будівельної галузі, що вистояли на ринку, тримають економічний і будівельний фронти, а також підтримують українських захисників.

Наша концепція WOL home + hotel здобула нагороду в номінації «Концепція прибуткової нерухомості: апарт-готель 2022».

WOL home + hotel – це формат апарт-готелю, в якому гість може орендувати номер на термін від декількох днів до місяця й довше. Його фішкою є сервіс, який забезпечує національний готельний оператор Ribas Hotels Group.

Укомплектовані номери, ресторан, лобі, коворкінг, тренажерний зал і тераса дають змогу гостям із задоволення проводити час у комплексі, не виходячи з нього, а також викликають бажання повертатися знову і знову.

На фото: апарт-готель WOL.121 (Одеса)

Окремі юніти продаються інвесторам з ціллю отримання доходу від 10-14% річних. За повернення інвестицій відповідає керуюча компанія. А за якість будівництва – девелопер, який реалізує проєкт. Вдала концепція забезпечує гарантоване повернення коштів інвестора та розвиток готельного бізнесу України.

На візуалізації: апарт-готель WOL.GREEN Polyana (Закарпатська область, с. Поляна)

Ми вже відкрили один об’єкт такого формату – WOL.121 (Одеса). Ще один перебуває на стадії реалізації – WOL.GREEN Polyana (Закарпатська область, с. Поляна), проте продажі апартаментів у об'єкті вже відкриті.

Підписуйтесь на наш блог, щоб бути в курсі тенденцій ринку гостинності!