Інвесторам, які вклалися в проєкти Morion та Agate Resort & Spa, було виплачено перші дивіденди. Попри невелику затримку в будівництві, девелопер проєкту MBA DEVELOPMENT та готельний оператор Ribas Hotels Group забезпечили виплату відповідно до графіку. Котеджні комплекси розташовані в Карпатах і являють собою приклад успішного розвитку готельної нерухомості в регіоні.

Morion – комплекс із 20 котеджів, розташований посеред мальовничого лісу в с. Микуличин. Завдяки своїй інфраструктурі та розташуванню, проєкт привертає увагу як туристів, так і інвесторів. Серед інфраструктури котеджного містечка: басейн, дитячий майданчик, кафе для сніданків, паркінг.

Agate Resort & Spa – це котеджне містечко, розташоване в с. Микуличин, поруч із лісом. На території буде розміщено всього 37 котеджів, що будуються у декілька етапів. Котеджне містечко включає у себе паркінг, SPA, ресторан, цілодобове обслуговування, а також умови для катання на квадроциклах.

Візуалізація: котеджне містечко Agate Resort & Spa.

«Наша компанія відзначає важливість забезпечення високої якості та вчасних виплат інвесторам, демонструючи відповідальне ставлення до їхніх інтересів та потреб. Ми маємо за мету змінювати готельний бізнес та нерухомість для створення прикладу для інших у галузі»,резюмував Артур Лупашко, засновник та СЕО Ribas Hotels Group.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини Ribas Hotels Group!